Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Web-TV: Nokia C7 - oplev den tæt på

Web-TV: Nokia C7 - oplev den tæt på

Nokia World 2010, London Vi har prøvet den tynde smartphone Nokia C7. De første indtryk viser, at der er tale om et lovende produkt. Se en video med C7 her.Nokia C7 er ud fra de første indtryk en utroligt lovende smartphone fra Nokia. Lidt forenklet sagt, er det en "lillebror" til N8.

Den har stadig en stor skærm (3,5 tommer), men kameraet er kun 8 megapixels mod 12 megapixel i N8. Til gengæld er C7 tyndere og mere fiks end N8.

Telefonen kører virkelig smidigt i menu- og brugerinterfacet og der skal kun lette berøringer til, for at få noget til at ske. Ja, dette er en helt ny oplevelse, når der står Nokia på æsken.

Nokia gør meget ud af at fortælle, at deres nye smartphones har "rigtig multitasking" - der KØRER altså rent faktisk flere programmer samtidigt i baggrunden, og der er ikke blot tale om links til tidligere åbne programmer.

C7 har "visual multitasking", der gør det let for brugerne at skifte mellem programmer eller lukke dem ned.

I musikafspilleren vises ens musik med albumcovers, og dem kan der bladres imellem enkelt og hurtigt. Faktisk kan telefonen vise denne del af grafikken med 60 billeder pr. sekund.

Efter at have rodet med Nokia C7 må jeg konkludere, at den virker utroligt lovende - faktisk langt mere lovende, end jeg havde forventet af en Nokia telefon.

Dimmensionerne på C7 er 117.3 x 56.8 x 10.5 mm og den vejer 130 gram. 

Nokia C7 bliver tilgængelig i fjerde kvartal af 2010. Prisen uden abonnement forventes at ligge lige omkring 3.200 kroner.

Specifikationer på Nokia C7

OS: Symbian^3
Touchskærm
Vægt: 130 gram
Størrelse: 117.3 x 56.8 x 10.5 mm
3,5" AMOLED skærm
8 GB intern hukommelse - kan udvides med op til 32 GB MicroSD
Kamera: 8 megapixel
Video: HD 720p

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

peter 14-09-2010 22:37:20

Det er godt at læse at det virker lovende! Det er noget tid siden Nokia og Symbian har været kædet sammen med ordet 'lovende' på nogle tech nyheds sider. Det har både Symbian og Nokia vist behov for og forhåbentlig fortjent!

0 0

Om brug af cookies