Mobilsiden.dk  /   Web-TV  /   Web-TV: Nokia pakker N8 ud på tre måder

Web-TV: Nokia pakker N8 ud på tre måder

TV: I en interaktiv videoserie på YouTube pakkes Nokia N8 ud på tre forskellige måder.

Nokia N8 skal tage kampen op mod konkurrenterne på smartphone-markedet, og bringe Nokia tilbage på scenen.

I nogle helt nye videoer vises produktet frem. Ja faktisk pakkes N8 ud på hele tre forskellige måder - både en "nørd" og en "sexy fox" er blandt mulighederne.

Nokia N8 kommer på markedet senere dette efterår.

Læs også:
 - Smugkik på Nokia N8
 - N8: Læsernes indtryk


Nokia N8-00 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

10-11-2010 13:22:29

- Så skulle det være sikkert og vist, N8 i alle farver til salg i Tyskland ...

http://shop.nokia.de/nokia-de/searchresults.aspx?cache=1884346639&selector_session=PHALL%3a0%2c35106893&wt=PHALL&ws=0%2c35106893&culture=de-DE

0 0
10-11-2010 13:41:46

- Omregnet i dagens kurs EURO 499 -> kr. 3717,55

0 0
May Frederiksen 14-09-2010 10:23:48

Så kom der endelig en dato på, hvornår N8 rammer DK: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/nu-kommer-nokia-n8,lid.12629/
Vh. May, mobilsiden.dk

0 0
SK 09-09-2010 22:43:18

Den har sgu bare at komme i blå i Danmark. Det er jo den fedeste af dem alle. Kom nu ind i kampen DK

0 0
Simon Larsen 14-09-2010 15:19:05

Enig! Jeg skal også have den i blå!

0 0
Thomas 09-09-2010 10:34:57

3 steder i videoerne bliver der send små hilsner til Apple folket. 1. I klippet hvor signal kvaliteten omtales (Suzy, Crisp call quality) pointeres det at den altid er god lige gyldigt hvordan man holder telefonen, og man ser billede af en hånd der griber telefonen på forskellig måde :-) 2. Det understreges også lige at Nokia introducerede video telefoni tilbage i 2005. 3. i Ryan, Flash support, hentydes det til "some people" som ikke mener at det er nødvendigt med flash i internet browseren. Det er sgu ok med sådanne små stikpiller :-) De mangler ikke selvtillid oppe i Finland

0 0
Jan 13-09-2010 12:14:00

"1. I klippet hvor signal kvaliteten omtales (Suzy, Crisp call quality) pointeres det at den altid er god lige gyldigt hvordan man holder telefonen, og man ser billede af en hånd der griber telefonen på forskellig måde :-) "

Sjovt nok står der på side 15 i manualen at man ikke røre toppen eller bunden på mobilen under brug ;-)

0 0
May Frederiksen 10-09-2010 10:58:54

Hej Thomas - tak for dit input, det gav grobund for en helt ny historie, som du kan læse her: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/nokia-sender-stikpiller-til-apple,lid.12580/?expand=12580#cmt_9292, og delvist tage æren for :)
Vh. May, mobilsiden.dk

0 0
Thomas 10-09-2010 11:13:14

Ja men du sætter bare pengene ind på min konto...:-)

0 0
Allan 09-09-2010 13:12:31

Og der var også lige den med rigtig multitasking siden 2002 ;-)

0 0
Thomas 09-09-2010 13:49:25

Jep... :-)

0 0
09-09-2010 15:48:53

Det er muligt apple får 3 hilsner og den med antennen og den med flash er helt rimelige. Men tager vi den med videotelefoni, ja det er muligt nokia har haft det i længere tid end apple, men hvem er det lige der har fået succes med det.

Angående design virker den klodset og at den både har stik i toppen og på siden virker rodet.

Teknisk virker den interessant men med nyheder som man har set andre steder (fx. pinch to zoom), så det bliver interessant at se de egentlige nyheder udover HDMI og stor billedcensor. Vigtigst af alt er dog brugerfladen, hvis den ikke er i orden så det seriøst dumpet.

0 0
Henrik 09-09-2010 16:29:17

"Men tager vi den med videotelefoni, ja det er muligt nokia har haft det i længere tid end apple, men hvem er det lige der har fået succes med det."

Har Apple haft succes med det? Det er ingen af de iFanboys jeg kender der gider at bruge det. De mener det er tæt på ubrugeligt.

Desuden er der TONSVIS af video-telefoni muligheder til alle smartphones (Symbian og Android). Der er f.eks. Skype og Fring.

"Angående design virker den klodset og at den både har stik i toppen og på siden virker rodet."

Smag og behag. Jeg synes iPhone er ved at være lidt kedelig at se på, der er jo ikke sket så meget med designet i et par år.

"Teknisk virker den interessant men med nyheder som man har set andre steder (fx. pinch to zoom), så det bliver interessant at se de egentlige nyheder udover HDMI og stor billedcensor. Vigtigst af alt er dog brugerfladen, hvis den ikke er i orden så det seriøst dumpet."

Brugerfladen er vigtig, og tilsyneladende vigtigere end alt andet for iFanboy, men for en stor del af resten af verdenen skal den bare være hurtig og funktionel. At have en stor bunke ikoner på sin hjemmeskærm er ikke særlig praktisk eller funktionel i min verden.

0 0
09-09-2010 18:11:22

... og det er netop brugerfladen. Brugerfladen er din interaktion med telefonen(knapper, skærm mv.) . Jeg er bedøvende ligeglad med hardwaren(udover det visuelle design), hvis telefonen eller et tilsvarende apparat har en dårlig brugerflade er det dumpet.

Hvad skal jeg bruge et interaktivt apparat til som jeg enten ikke kan betjene eller som er frustrerende at bruge.

Jeg har selv en Desire og har ingen intentioner om at købe en iphone primært pga. itunes og skyhøje priser, men apple fortjener kredit for at have revolutioneret smartphonen.

Fra den ene dag til den anden blev symbian og windows mobile meget gammaldags, iphone havde og har fejl, men personligt betragter jeg den som den vigtigste mobiltelefon siden årtusindskiftet.

0 0
Henrik 09-09-2010 23:31:32

Ny synes jeg det er tæt på en dødssynd at sammenligne Symbian's S60 UI med Windows Mobile's 6.x UI ;-)

Der er KÆMPE forskel mellem WinMo og Symbian S60, alene pga. det faktum, at man ikke kan leve uden stylus på Windows Mobile - små gnidrede scrollbars og bittesmå knapper osv. Det problem har man overhovedet ikke på Symbian - ikke engang på første generation af S60 5th Edition UIen.

Nu har jeg brugt en del Android devices også, især Nexus og Desire, og der er sgu ikke den helt store forskel (der er nogle kosmetiske ting, klart). Den eneste reelle forskel der er, er at S60 er menu-baseret med soft-key areas til at få en menu frem som præsenteres som scroll-liste. Android (og iPhone) anvender lister direkte på siden med hierakiske sider under.

Så er der ting som homescreens - men det har ikke noget med selve UI komponenterne at gøre. En homescreen kan erstattes af andre osv., hvis man ikke kan lide den følger med - ihvertfald på Symbian.

Multitasking menuen fungerer f.eks. også stort set 100% identisk på iOS 4.x som på Symbian, og på Android eksisterer den ikke rigtig - derfor skal man ofte hente en tredjeparts app for at få en ordentlig multitasking menu hvor man bare kan kill'e sine apps nemt.

Symbian's eneste deciderede UI problem, som iøvrigt er løst i Symbian^3, var dobble-taps / single-tap problemet når man skal selecte ting i alm. lister kontra selecte ting i menuer.

That's pretty much it.

Så er der kosmetiske ting som look og smoothness - her HAR Symbian haltet gevaldigt ifht. iOS og Android, helt afgjort. Tilgengæld er Symbian^3 super smooth og pisse hurtigt. Faktisk synes jeg det er noget mere snappy ifht. Desiren.

0 0
10-09-2010 18:48:43

Nu nævner du forskellen på win mobile og symbian og du har nok ret i at symbian er længere foran, ikke desto mindre ser det ud til at du får en nørdfinger med hvis du køber en N8.

Du har også ret i forhold til at android mangler en ordentlig multitasking menu, samt et stifinderprogram, det er ikke smart. De skal hentes på android marked, så det er reelt ikke et stort problem.

Jeg har set en del videoklip af N8's brugerflade og det ser ud ti at man er meget fastlåst til skriveborde som er delt op i rektangulære kasser med ikoner, aps og widgets inden i.

Jeg har ikke prøvet en N8, men sammenlignet med min Desire ser det mindre praktisk ud. Jeg kan stort set sætte mine skriveborde op som jeg har lyst. På nogle har jeg fuldskærmswidgets(fx en kalender), på andre har jeg ikoner. Jeg har også muligheden for at benytte mindre widgets som kan placeres sammen med ikoner. Lige præcis den grad af frit valg gør at android og især sense er mere tiltalende for mig. N8 virker meget låst i opsætningsmulighederne. Glem ikke at Sense giver dig mulighed for hurtigt at springe mellem de syv skriveborde, hvis man forstår at bruge den funktion så har man lynhurtigt adgang til sine funktioner. Jeg kan fra et skrivebord til et hvilket som helst andet på to sekunder.

Med andre ord kan jeg skifte fra min kalender(widget) til mine shortcuts(widget) uden først at skulle klikke mig ud af en app for så at klikke mig ind i en ny. Pinch to zoom, vælg skrivebord og det er det.

0 0
Henrik 11-09-2010 00:20:12

Mht. det du kalder "nørd fingeren", altså stylussen til N8 er en capacitiv stulys, som man iøvrigt også kan få til en iPhone. Den følger kun med N8 til de asiatiske markeder, fordi at man der ikke kan sælge en telefon uden. Det har noget at gøre med at asiatere bruger tegngenkendelsens måden at skrive ting på.

Mht. Sense skrivebordet, ja klart, det er såmænd fint nok. Men som jeg nævnte tidligere, så kan man også køre med en 3. parts skrivebord på Symbian, f.eks. SPB Shell. Det er heller ikke noget problem at hente, ligesom det ikke er noget problem at hente en 3. parts task-manager til Android ;-)

0 0
11-09-2010 08:56:34

Det ændrer ikke ved Nokias mobiler bliver solgt med en ringere brugerflade end android og især ringere end sense. For at Nokia kan forbedre deres brugerflade, kræver det en meget omfattende justeringer, mens google kan nøjes med at smide to små apps ind i deres styresystem som standard og derved løse deres største problemer.

Modsat Symbian bliver Sense fremhævet som værende positivt i stort set samtlige tests.

Hvis du besøger youtube og tager et kik på mange af de klip hvor de sammenligner smartphones, så vil du opdage at der er langt i mellem tests hvor android/sense mobiler og iphone befinder sig i samme tests som Nokia mobiler.

Her er i øvrigt en hardwaresides oversigt over de 20 bedste mobiltelefoner http://kortlink.dk/8524 du kan glæde dig over at N8 er i top ti, ikke desto mindre er det slående at Nokia har 1 smartphone og i alt 3 mobiler på listen, hvorimod htc har 5 smartphones(inklusive nexus one som de jo også står bag), altså hver fjerde mobil.

Nokia er stadigt verdens største mobilproducent, men som smartphone producent formår de at få forbavsende lidt anerkendelse.

0 0
Henrik 11-09-2010 12:55:20

Nu blander du OS (Symbian) og skrivebord (Sense) (som kan skiftes ud efter behag) sammen. Hvad skal det nu til for? Jeg har allerede sagt, at man kan skifte til f.eks. SPB Shell i Symbian hvis man ikke kan lide Nokia's widget-homescreen.

Hvilke youtube klip der sammenligner hvilke smartphones osv. Kunne det tænkes at disse klip er lavet af US anmeldere? Anyway, man kan også finde tonsvis af klip med folk der viser alt halløj de laver med deres Nokia 5800 fordi de synes det er fedt. Hvad var pointen lige med det?

Nu har kigget den liste igennem, og alene det faktum LG Pop er med på listen er nok til, at jeg har svært ved at tage den seriøs. Jeg skal spare dig for en lang forklaring om LG Pop, men blot sige at det er noget af værste skrald man kan købe. Come on :-p

0 0
Henrik 09-09-2010 11:21:47

Ja, hvorfor skulle de også mangle selvtillid. iDevices og Androide devices er jo hyped, som kun i begrænset har noget at gøre med fakta eller sandhed i det hele taget.

Det smukke ved fakta, er at de aldrig lyver ;-)

0 0
Thomas 09-09-2010 11:32:54

100% enig :-)

0 0
Ulrik 09-09-2010 08:05:12

Yderst interessant...men hvorfor mon det er svenske "udpakkere" og ikke finske??
Men ellers en spændende mobil, selvom designet ikke er godkendt! Håber snart Nokia får held med en ordentlig smartphone....tak for klip!

0 0
Henrik 09-09-2010 10:10:45

Smag og behag. Jeg synes den er blændende smuk, især den Silver Gray versionen. For mig er det et plus, at Nokia ikke prøver at rippe Apple af mht. design. F.eks. er det tydeligt at alle Samsung'er er ripoff's af iPhone's design, og det er ved gud da pisse kedeligt.

0 0
Simon Larsen 08-09-2010 20:06:39

Jeg tror jeg snupper den blå Nokia N8 hvis den kommer tilsalg her i Danmark ;)

Ellers bliver det en Mørkegrå..
Men jeg glæder mig til at læse endnu mere om den.

0 0
SK 09-09-2010 22:42:24

Jeg håber virkelig også at den kommer i blå, da jeg ikke er meget for de andre farver. Og blå er jo helt klart min yndlingsfarve. Forstår ikke hvorfor butikkerne indtil videre kun har mørkegrå, sølvhvid og LIME! Lime! c'mon altså :D

0 0
Allan 10-09-2010 06:47:57

I Tyskland (hvor der er en online Nokia Shop) står der på siden, at blå og orange er forbeholdt salg direkte fra Nokia Shoppen - så tydeligvis er der en slags markedsførings-forskel på farverne, men hvad der sker i Danmark kan vi vel kun gætte på...

0 0
SK 10-09-2010 18:07:37

jeg har været en supernørd og skrevet til nokias kontaktcenter for at høre om den blå og fik dette svar:

"Tak for din mail.

N8 kommer i alle farver i de forskellige butikker engang i uge 40/41.


Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen,
Stine Olsen
Nokia Care"


så krydser fingre for at min fine blå telefon kommer hurtigt

0 0
Peter Hviid 08-09-2010 18:56:55

ser sq meget lovende ud.

Glæder mig til at læse en anmeldelse af denne gadget.

0 0

Om brug af cookies