Android O kommer til Nokia 6, 5 og 3

Nokia forårskollektion af smartphones vil få den nyeste Google-software.

Android O kommer til Nokia 6, 5 og 3

Nokia og selskabet bag, HMD Global, er snart tilbage med en stribe smartphones og allerede nu ser selskabet ud til at indfrie et løfte om løbende at holde telefonerne opdaterede.

Selvom Nokia 3, 5 og 6 ikke er udkommet i den danske handel endnu, bekræfter selskabet allerede nu til netmediet Techradar at mobilerne vil få Google kommende Android O (Android 8.0) så snart denne bliver tilgængelig til tredjeparter.

” Vores smartphones vil få Android O opdateringen så snart den er udgivet til OEM-partnerne. HMD Global vil samtidig forpligte sig til at udgive månedlige sikkerhedsopdateringer til Android-platformen” lyder beskeden fra en Nokia-talsperson.

Se også:  Hands-on med Nokia 3, 5 og 6 – Finsk kvalitet gør comeback

Android O står til at blive offentliggjort i tredje kvartal, og Nokias interface er skabt til at læne sig så tæt op af originalen fra Google som muligt. Nokia kan derfor blive en af de første mobilproducenter ud over Google til at tilbyde den næste software fra søgegiganten.

Står de verserende rygter til troende vil Nokias nye kollektion af smartphones få debut i løbet af juni måned.

Du kan læse om de nye features i Android O her:  Ny betaudgave af Android O

Emnets videre forløb

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 1/6/2017 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med et indlæg om Microsoft-forskning giver vilde kameramulighederKlik her for den efterfølgende artikel.. Se de seneste nyheder om emnet her.