Apple Watch blandt årets opfindelser

Time Magazine har kåret årets 25 bedste opfindelser, og her er flere tech-produkter - heriblandt Apple Watch

Apple Watch blandt årets opfindelser

Det kommende ur fra Apple har allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed, også fra Time Magazine. Time har nemlig valgt at tage Apple Watch med under de 25 bedste opfindelser i indeværende år.

Listen er ikke i en prioriteret rækkefølge, men begrundelsen for Apple Watch’ tilstedeværelse på listen lyder blandt andet, at Apple er gået en anden vej end tidligere.

Læs også: Apple Watch-detaljer kommer frem med WatchKit

Hvor andre har forsøgt at få hele smartphoneoplevelsen ned i størrelse, har Apple Watch helt gentænkt computeren på håndleddet med en helt ny måde at navigere på i en blanding af touch-skærm og fysiske knapper.

Mere gadget-tech på listen

Apple Watch er dog ikke det eneste gadget-lignende tech på listen. Til dels er alt teknologi, men noget kommer tættere på forbrugere end andet, som for eksempel Microsoft Surface Pro 3, der får roser for at kombinere kræfter og mobilitet.

Også den sikkerhedsorienterede Blackphone er med på listen. Time henviser til en undersøgelse, som siger, at halvdelen af amerikanerne er utrygge ved at dele oplysninger i en samtale over mobilen, og derfor er Blackphones fokus på sikkerheden vigtig.

Læs også: Surface Pro 3 anmeldelse – En kærlighedshistorie [TEST]

I den lidt lettere ende er der også blevet plads til ‘selfie-pinden’ der sætter ens telefon på en teleskopstang. På den måde kan man rigtig få alle med på sin selfie.

Også et system med legetøj, der bruger en iPads kamera til at udvikle børns motoriske evner. Børnene for en opgave på skærmen, som de skal løse med fysiske klodser, så de ikke udelukkende sidder og kigger på en skærm.

Hele listen kan ses her.

Sagen er ikke slut

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden fulgte op på sagen. 20/11/2014 blev historien fulgt op med historien om Apples safirglaspartner bestod af kaos – Den finder du her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..