Butik sætter dato på Samsung Galaxy S8 forsalg

Når Samsung på onsdag løfter sløret for Galaxy S8 og S8+ vil der ikke være længe til, at mobilen kan bestilles.

Butik sætter dato på Samsung Galaxy S8 forsalg

Samsung to kommende S8-toptelefoner står til at blive introduceret onsdag den 29. marts, men den egentlige salgsstart er der fortsat kun gisnet om. Et tilbudskatalog fra den amerikanske butikskæde Target, indikerer dog nu, hvornår Samsung Galaxy S8 vil få sin salgsdebut.

Kataloget er sat til at gælde fra den 2. april og rummer blandt andet en kvartsides annonce for de to kommende Galaxy S8 smartphones fra Samsung.

Fra den dag af, vil det altså være muligt at forudbestille telefonerne i Target-forretningerne samt selskabets hjemmeside.

Ifølge annoncen bliver Galaxy S8 gratis – men det er udelukkende ved samtidig oprettelse af teleabonnement hos amerikanske operatører.

Se også:  Samsung Galaxy S8 og S8+ video lækket

Samsung Galaxy S8 forslag
På tilbudskataloget kan det læses, at Galaxy S8 får salgsstart den 2. april. Foto: Target

Virtual Reality bundle til de første

Den lækkede reklame viser, at Samsung har i sinde at tilbyde et tilbud der minder om sidste års Galaxy S7 forslag.

Når du bestiller Galaxy S8 inkluderer Samsung deres nyeste VR-headset med understøttelse af Oculus-teknologi og medfølgende fjernbetjening.

VR-headsettet angives til at have en markedsværdi på 129$ amerikanske dollars. Tilbuddet gælder kun amerikanske kunder. Ønsker Samsung at gentage sidste års bundles, kan vi og regne med at se en lignende forsalgspakke herhjemme.

Det harmonerer med, at Samsung i en tidligere S8-trailer har indikeret at netop VR bliver et fokusområde i Galaxy S8.

Se også:  Se Samsungs nye Galaxy S8-trailer

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 9/1/2017 gik vi videre med en artikel med temaet Video afslører: HTC på vej med en VIVE-smartphone – Du kan læse det videre forløb her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om VR..