HMD Global bekræfter: Alle vores Nokiaer får Oreo

Selskabet bag de nye Nokia-telefoner med Android ombord gør det officielt: Alle Nokia-telefoner får Android 8.0 Oreo.

HMD Global bekræfter: Alle vores Nokiaer får Oreo

Nokia er genopstået under finske HMD Globals ledelse, med et nyt fokus på en rendyrket Android-oplevelse og hyppige opdateringer i deres smartphones.

Med Googles nylige lancering af Android 8.0 Oreo systemsoftwaren til smartphones, skal HMD Global nu forberede deres første større opdatering til line-up’et for at leve op til salgsløfterne.

Denne opdatering bliver bekræftet fra officielt hold fra HMD Globals side i et tweet fra produktchef Juho Sarvinkas.

”Alle vores smartphones, inklusive Nokia 3, vil få en opdatering til Android Oreo” – lyder det fra Nokia-chefen.

Dermed er det klart at hele serien: Nokia 3, 5,6 og 8 vil få Googles nyeste systemsoftware og dennes features som ængere driftstid, bedre overblik og kontrol over notifikationer, picture-in-picture skærmopdeling og meget mere.

Læs også:  Nu kan du forudbestille Nokia 8 de første steder

Timing uklar

Selve tidsrammen for opdateringen vil Juho Sarvinkas ikke oplyse endnu. ”Jeg vil ikke kommentere på timingen endnu, jeg vil ikke ryge ud i problemer” lyder beskeden fra chefen efterfulgt af en smiley.

Se også:  Nokia 8 – klassiske dyder hersker [TEST]

Efterfølgende nyt om temaet

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 1/9/2017 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Disse mobiler kommer i september – Du kan læse den her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..