Lamborghini-mobilen i læder er på vej

Endnu en luksus-mobil er på vej, og denne gang er det bilfabrikanten Lamborghini, der lægger navn til

Lamborghini-mobilen i læder er på vej

Som regel koster disse luksus-smartphones det hvide ud af øjnene, og samtidig har de forældede dele og specifikationer. Sådan er det kun delvist med Lamborghini Tauri 88, der er det nyeste skud på stammen af smartphones i luksuskategorien.

Der er selvfølgelig læderbetræk, ligesom i bilerne, der selvfølgelig er syet i hånden, og så er det på et skelet af stål. Læderet fås i farverne sort, blå, rød, orange og brun, mens stålet fås i sin naturlige farve og i guld og sort.

Læs også: Her er Bentley-mobilen. Pris: 93.000 kr.

Når vi når til indmaden, så er der faktisk noget at komme efter. 5” 1080p-skærm, en Snapdragon 801-processor, 3GB RAM og 64GB lagerplads burde give en god oplevelse.

Derudover har Lamborghini Tauri 88 et 20MP hovedkamera og 8MP kamera på forsiden, og et batteri på 3400mAh. Styresystemet af Android 4.4.

Læs også: Sådan ser en 60.000 kroners mobil ud

Prisen er ikke oppe på de astronomiske beløb, vi tidligere har set, men den er noget højere end gennemsnitsprisen på en Android-telefon. Vil man have en Lamborghini Tauri 88, må man slippe 6000 dollars – godt 36.000 danske kroner.

Telefonen er blevet til takket være Tonino Lamborghini, og da han er født i 1947, så er 1947 også antallet af telefoner, der bliver produceret.

Opfølgning på sagen

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 8/12/2014 blev fortællingen ført videre med en sag med fokus på Emporia CONNECT: Senior med stil [TEST] – Læs her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.