Microsoft budt velkommen fra uventet front

I fuld offentlighed har Apples Tim Cook nu budt Microsoft’s CEO Satya Nadella velkommen i App Store med Office-pakken.

Microsoft budt velkommen fra uventet front

I 2010 blev den daværende Apple guru Steve Jobs adspurgt til forholdet med Google, og om han ville fjerne søgegigantens indhold fra iPhone, efter at de nu havde gjort indtog på smartphone-markedet med styresystemet Android. Lidt uventet svarede Jobs dengang “Nej, vi behøver ikke være uhøflige, bare fordi at vi er konkurrenter”.  

Samsung angriber Apple, Microsoft og Amazon i ny tablet reklame

To år efter blev søgegigantens Google Maps dog erstattet, og adskillige søgsmål igangsat, særligt mod Googles samarbejdspartner Samsung. Dog lyder det til, at den gamle “Steve Jobs ånd” lever endnu hos Apple.

Microsoft har nemlig fortalt, at Office til iPad er klar. Techgigantens førende produktivitets-apps har været længe under vejs, og bliver i al offentlighed budt velkommen af Apples CEO på Twitter. Det skriver 9To5Mac.

Satya Nadella, der er den nye CEO for Microsoft, har desuden svaret, og er spændt at bringe magien fra Office til Apples iPad-kunder. Noget kunne tyde på, at forholdet mellem de to giganter måske er i bedring. Mon det har noget at gøre med, at Microsoft har valgt en hel anden tilgang til mobil-platformen med Windows Phone, end Google i 2008 gjorde med Android?

Kilde: 9To5Mac

Sidste tilføjelse til sagen

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. Efterfølgende d. 13/2/2014 bragte vi en artikel omkring temaet Undersøgelse: iPhone kunder har “blind tillid” til Apple – Klik her. Du finder seneste nyt her.