Telia: Mobilpriskrigen kan komme igen

Kvartalsregnskaberne fra landets teleselskaber er på trapperne og Telias direktør frygter mobilpriskrigen kan blusse op igen.

Telia: Mobilpriskrigen kan komme igen

Telia har, som de første af teleselskaberne, afleveret deres kvartalsregnskab og konkurrenternes er på trapperne. Og Telias administrerende direktør, Søren Abildgaard, frygter dårlige kvartalstal kan betyde mobilpriskrigen blusser op igen. Det skriver Business.dk.

Mobilpriskrigen, som for alvor var i gang i 2010, kostede selskaberne milliarder – men trods de store tab er den altså fortsat.

Telia var først med at aflægge deres kvartalsregnskab, som viste salgsnedgang men en voksende indtjening og flere mobilkunder.

 – Telia har fremgang i ”gode kunder”

 – ”Med fire operatører (teleselskaber med eget mobilsendenet, red.) er det et meget uforudsigeligt marked. Hvis et selskab er ramt hårdt, kan det spille ud med nye prisfald, og så bliver vi nødt til at følge med,” siger Søren Abildgaard til Jyllands-Posten, og afviser at Telia vil drive priskrigen.

 – 3 lægger an til hysterisk priskrig

Det seneste tiltag i priskrigen var fri tale til fast pris, som teleselskabet 3 var først med i slutningen af februar måned. Telenors regnskab er lige på trapperne, mens TDC venter med at præsenterer deres til den 7. august.

Opdateringer af emnet

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden fortsatte historien. 19/7/2013 fulgte vi op med sagen Telia og Telenor-netværket: Se tidsplanen her – Det videre forløb i sagen finder du her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Telia finder du her. .