Mobilsiden.dk  /   Tips  /   Fjern mailadresser som du ikke længere bruger [TIP]

Fjern mailadresser som du ikke længere bruger [TIP]

Mobilsiden er idag klar til at vise, hvordan du komplet fjerner mailadresser fra iOS enheder du ikke længere bruger.

Apples iOS enheder vil, som konkurrerende smartphones og tablets, huske på mailadresser som du bruger, også selvom disse ikke er dedikeret til kontakter på din enhed. Det er en særdeles brugbar feature, når du ikke lige kan huske den komplette mailadresse, eller bare vil spare tid på indtastningen. 

iCloud e-mails får ekstra sikkerhed

Dog kan det for mange sikkert også være til stor irritation, når mailadressen du en enkelt gang har anvendt, gentagende gange popper op på skærmen. Netop vil mobilsiden.dk idag vise, hvordan du sletter de spøgende mailadresser, og derved sikrer at de aldrig viser sig igen. 

Det er faktisk enormt nemt, så lad os bare komme igang. 

- Start med at åbne Mail app’en på din iOS enhed, og start på en “Ny besked”.

- Påbegynd nu indtastningen af den mailadresse, som ikke er tilført en kontakt på din enhed, og som du ønsker at slette komplet.

- I højre side af de fremviste mailadresser vil der være et info(i)-ikon, som du nu skal trykke på.

- Herefter skal du “Fjern fra Seneste”, og mailadressen figurerer nu ikke længere på din iOS enhed.

Tricket virker naturligvis på alle iOS enheder (iPhone, iPad og iPod Touch).

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies