Mobilsiden.dk  /   Anmeldelser  /   Asus Padfone - nu er mobilen en tablet (produkttest)

Asus Padfone - nu er mobilen en tablet (produkttest)

Web-TV: Asus har skabt en smartphone, der kan blive hjertet i en tablet. Vi har testet det nytænkte tabletkoncept. Se indslaget her.

Med Asus Padfone får du umiddelbart en helt almindelig Android 4.0 Ice Cream Sandwich smartphone, og dog! Denne er helt speciel.

Telefonen kan monteres i en ”dum” tabletskærm kaldet Padfone Station, og nu har du pludselig forvandlet Padfone til en Android-tablet. Dette kan kombineres med Padfone Dock, et tastatur – og nu har du en mini Android-computer.

Asus har gentænkt tabletkonceptet, hvilket er interessant og forfriskende.

Padfone har et lækkert design, og er langt hen ad vejen, en helt standard Android 4-telefon, der faktisk fungerer okay. Der er små bugs hist og her, hvilket vi håber, kan justeres med en softwareopdatering.

Tabletdelen er ganske smidig og man glemmer helt, at det faktisk er en telefon, der kører det hele.

Hvis telefonen ringer mens den kører som tablet, så modtages samtalen som et håndfrit opkald, med mindre du anvender et headset.

Asus’ tabletsæt er smart for dem, der har et MEGET specifikt behov – og umiddelbart mest for ”supernørder”. Det kan nemlig drille – og kræver nogle gange en kærlig hånd, for at fungere.

Jeg synes det er modigt af Asus, at lancere et sådant produkt – og det er faktisk lidt cool, men de fleste tabletkøbere vil nok foretrække en smartphone, og en dedikeret tablet hver for sig, hvilket betyder, at Padfone med tilbehør, nok mest et løjerligt komma i tabletudviklingen.

Sættet vejer 1,5 kilo og har en vejledende udsalgspris på 6.300 kroner.

I ovenstående web-TV indslag går vi tæt på produktet.


Læs også:
- Test: Asus Eee Transformer Prime
- Test: Asus Eee Pad Transformer – tablet til skolebrug

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erik Østergaard 30-05-2012 15:55:37

Jeg tænkte over en ting:

Du plejer at mene at ulempen ved en Android tablets er manglen på Android Apps, men hvad så hvis du downloader eks. Angry Birds Space på telefonen hvad sker der så når den kommer over i tableten.

Mvh Erik Østergaard
(Lykkelig ejer af The New iPad!)

0 0
Lars Hansen 30-05-2012 20:29:28

Så tilpasser den automatisk skærm billedet.

0 0
Torben 26-05-2012 14:00:20

Det er da GENIALT det der !!
I stedet for at administrere 3 enheder (smartphone, tablet og bærbar eller stationær, så kan man nøjes med at administrere een enhed.
Og så 32 GB storage (men hvad mener de med i 3 år, se deres hjemmeside)
Eneste problem jeg ser, er at løsningen formentlig betyder at du endelig må smide dit bredbånd, og så mangler du WiFi derhjemme. Og jeg har TDC incl. en snart 10 år gammel mail-adresse, som jeg nødig smider.
Men genialt, og prisen også rimelig rimelig :-)

0 0
Lars Hansen 25-05-2012 20:39:54

Følger der ikke en stylus med der kan bruges som bluetooth headset?:-)

0 0
MathiasF 26-05-2012 09:14:53

Det er helt korrekt at der eksisterer en stylus, hvor tanken er at den skulle bruges til at modtage opkald via bluetooth når telfonen er i sin tablet form. Det er dog en accessory og skal købes ved siden af. :-)

0 0
MathiasF 25-05-2012 11:01:13

Jeg var uden tvivl en del af den målgruppe, som kunne se det smarte i dette produkt. Jeg havde sådan savlet og gispet efter den siden MWC2012, men vente tiden blev kun længere og længere hele tiden. Ligeledes kom der jo meldinger om at den blev forsinket yderligere grundet Qualcomms problemer med at følge med S4 efterspørgslen. Min tålmodighed blev derimod ikke bedre og jeg endte med at købe en One X i stedet.
Jeg misunder dog Asus's meget lette skin de benytter.

0 0
Cebastian 25-05-2012 12:02:04

Jeg fortryder det faktisk næsten også, at jeg købte en Note i sin tid. Det er uden tvivl en fantastisk telefon (Note), men den Padfone ser ellers rigtig fornuftig ud! Og til den pris var det jo en ganske reel mulighed at have i næsten samme prisniveau. Det er synd den blev så forsinket :/

0 0

Om brug af cookies