Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   200.000 BlackBerry Passport forudbestilt på blot to dage

200.000 BlackBerry Passport forudbestilt på blot to dage

BlackBerry er måske på vej med et comeback på smartphone markedet, det tegner i hvert fald lyst for deres nye Passport model.

Kan BlackBerry Passport telefonen vise sig at være BlackBerrys store comeback til smartphone verdenen? Det vil kun tiden vise, men der har i hvert fald været stor interesse omkring enheden de sidste par dage. Ifølge John Chen har selskabet modtaget 200.000 forudbestillinger på blot to dage, selvom det ikke kommer tæt på tal som Apple og Samsung, så er det store tal for BlackBerry som jo ikke har haft det for nemt på smartphone markedet - desuden er Passport mere en niche enhed.

- BlackBerry Passport: se den første hands-on video

BlackBerry praler desuden af, at Passport er blevet “den bedst-sælgende, ikke sim-låste telefon på Amazon.com blot timer efter den blev lanceret, et fænomen som ikke er set før fortæller vores partnere”

- BlackBerry bekræfter Passport

Det skal dog nævnes at det bestemt ikke er ensbetydende med langvarig success at befinde sig i toppen af denne liste, det kan ganske simpelt være et udtryk for opbygget efterspørgsel blandt BlackBerry fans som kommer til udtryk meget hurtigt.
Amazons egen Fire Phone har også været nummer et på listen, og anses som et af de mere spektakulære flop i 2014.

Kilde: Boy Genius ReportForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies