Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Acer-tablet til under 1.000 kroner - for billig?

Acer-tablet til under 1.000 kroner - for billig?

En meget billig tablet er på vej. Acer Iconia B1 er navnet. Spørgsmålet er om 1.000 kroner er alt for billigt.

Acer Iconia B1.
Acer Iconia B1.

I mange af livets aspekter får man præcis hvad man betaler for. På Mobilsiden.dk har vi flere gange påvist, at dette også er tilfældet inden for smartphones og tablets.

En række billige Android-tablets dumpede fælt i vores test i november 2012 og i februar 2011 udsendte vi en advarsel mod billige tablets. I foråret 2012 satte vi fokus på lavpris-supermarkedstablets, som oftest er en jammerlig oplevelse – også dette endte som en dårlig oplevelse.

Nu smider Acer en syv-tommer tablet på markedet. Ifølge pressemeddelelsen er Iconia B1 kraftig nok til krævende medieforbrug, spil, surfing og video.

Acer Iconia B1
Acer Iconia B1

Dual-core og lav vægt

Vægten på 320 gram gør det til en af de letteste tablets på markedet, og producenten fremhæver den som særligt egnet til børn.

Hvor godt produktet er, og om det indfrier forventningerne kan vi naturligvis ikke sige, før vi har testet det. Men på specifikationerne ser det rimeligt ud.

Produktet har syv-tommer skærm med 1024 x 600 pixels opløsning, 8 GB intern hukommelse (udvidelse via microSD), 1,2 GHz dual-core processor fra Mediatek samt styresystemet Android Jelly Bean.

Om de 999 kroner Acer Iconia B1 koster så er for meget må tiden vise. Acers lavpristablet kommer på markedet i februar 2013.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies