Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Afstemning: Hvor meget lagerplads har du brug for på mobilen?

Afstemning: Hvor meget lagerplads har du brug for på mobilen?

Mobiltelefonerne får mere og mere intern lagerplads. Men hvor meget har vi egentlig brug for? Stem i artiklen.

Der er 512GB i denne Samsung Galaxy Note9.
Der er 512GB i denne Samsung Galaxy Note9.
Foto: Mobilsiden.dk

Det er ikke mange år siden, hvor 16GB lagerplads i en mobiltelefon var meget. Men meget har ændret sig siden da. Nu lander der mobiltelefoner i butikker, som har op til 512GB lager, hvor du med nogle endda kan udvide med MicroSD, så du får helt op til 1TB.

Apple lancerede sidste onsdag tre nye telefoner, hvor to af dem har fået op til 512GB lager. Her var YouSees indkøbschef, Morten Høgh, overrasket over hvor mange der forudbestilte modeller med den helt store lagerplads:

"Flere steder er der blevet sat spørgsmålstegn ved, om danskerne er parate til at betale prisen for de aller største iPhones. Det er de. Vi kan se, at ca. en tredjedel af vores kunder vælger en iPhone med 512 GB - og det er både blandt de kunder, der vælger en XS og en XS Max."

Udtaler han.

Man kan dog stadig købe telefoner med alle størrelser lagerplads. Det er nemlig meget forskelligt, hvor meget plads vi egentlig har brug for. Nogle optager meget video og har filer liggende lokalt, hvor andre streamer meget og smider tingene i skyen. Det hænger ofte også sammen med pris, hvor mere lagerplads er lig med en dyrere telefon. Så det handler om at gøre op med sig selv, hvor meget plads man egentlig har brug for.

Hvor meget plads har du personligt brug for på din mobiltelefon? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning: Hvilken kommende mobil er du mest spændt på?

Afstemning

Hvor meget lagerplads har du brug for på din telefon?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies