Analytiker: Microsoft bør sælge Surface hos flere forhandlere

Microsoft har gjort det svært for sig selv, da de har valgt for få forhandlere af deres tablet Surface, det mener en analytiker.

Analytiker: Microsoft bør sælge Surface hos flere forhandlere

Salgsstrategien er alt for forsigtig for Microsofts tablet Surface, lyder det fra senioranalytiker Tirthankar fra analysefirmaet Forrester.

Han skriver i et blogindlæg, at Microsoft vil gøre klogt i at lade flere forhandlere få Surface på hylderne, da det vil gøre det nemmere at udbrede produkterne inden for mobility og devices fra Microsoft. Det skriver Computerworld.dk.

Microsoft har haft forbeholdt salget af Surface-tablets til store retail-forhandlere. Eksempelvis valgte Microsoft kun i Danmark, at få enheden på hylderne i Elgiganten, Fona, Expert og Computercity.

Salget af Surface har været skuffende og i det seneste kvartalsregnskab fra Microsoft har de måtte nedskrive værdien af lageret med Surface-tablets med næsten fem milliarder kroner. Grunden til dette er, at Microsoft har sænket de vejledende priser markant.
 

Læs også:
 – Microsoft Surface er nu officielt et flop

Mere om Tablet

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden gik videre med historien. d. 25/7/2013 fulgte vi artiklen op med en historie med fokus på Disse Sony-modeller får Android 4.3 – Den videre historie kan du læse her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.