Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Analytiker: Microsoft bør sælge Surface hos flere forhandlere

Analytiker: Microsoft bør sælge Surface hos flere forhandlere

Microsoft har gjort det svært for sig selv, da de har valgt for få forhandlere af deres tablet Surface, det mener en analytiker.

Salgsstrategien er alt for forsigtig for Microsofts tablet Surface, lyder det fra senioranalytiker Tirthankar fra analysefirmaet Forrester.

Han skriver i et blogindlæg, at Microsoft vil gøre klogt i at lade flere forhandlere få Surface på hylderne, da det vil gøre det nemmere at udbrede produkterne inden for mobility og devices fra Microsoft. Det skriver Computerworld.dk.

Microsoft har haft forbeholdt salget af Surface-tablets til store retail-forhandlere. Eksempelvis valgte Microsoft kun i Danmark, at få enheden på hylderne i Elgiganten, Fona, Expert og Computercity.

Salget af Surface har været skuffende og i det seneste kvartalsregnskab fra Microsoft har de måtte nedskrive værdien af lageret med Surface-tablets med næsten fem milliarder kroner. Grunden til dette er, at Microsoft har sænket de vejledende priser markant.
 

Læs også:
 - Microsoft Surface er nu officielt et flop

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

12-08-2013 18:15:48

Hvis man ikke kan sælge den i ovenstående butikker og oven i købet har sænket prisen, tja så er den jo bare ikke til at sælge.

0 0
12-08-2013 22:07:59

Det er jo slet ikke det det handler om. De reklamerer jo på ingen måder nok for deres ting. Der er sq ingen ud over tech interesserede der ved at der findes en tablet fra Microsoft. Og så kan nok så mange butikker have dem, folk har jo bestemt sig inden de ankommer.

0 0
Peter Frederiksen 13-08-2013 10:52:48

Det har du ret, på danske markedet er det mest Office 365, der bliver reklameret for, hvor kan bemærke (Hvis man ved det) Surface RT el. Pro fremgår i disse reklamer....

http://goo.gl/kIJLc1

0 0
Peter Frederiksen 12-08-2013 20:59:49

Tænkte præcis det samme.....

0 0

Om brug af cookies