Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple har store forventninger til den kommende budget iPhone

Apple har store forventninger til den kommende budget iPhone

Apple skruer op for forventningerne til den billigste iPhone, der forventes at blive præsenteret senere i år.

Foto: Forbes.com

Der er ikke mangel på rygter om de kommende iPhone, også selvom der stadig er måneder til. Rygterne bliver dog med tiden mere og mere realistiske. Som vi tidligere har skrevet om, så er det rygtet at Apple til efteråret vil præsentere i hvert fald tre nye modeller: en iPhone X 2018, en iPhone X Plus og en mere prisbillig iPhone X. De nyeste informationer går på, at Apple regner med at den budgetvenlige model kommer til at hitte.

Størrelsesmæssigt så rammer budgetmodellen lige i mellem de to andre med en 6.1" skærm. Der er dog den lille forskel, at budgetmodellen benytter en LCD skærmteknologi, hvor de to andre benytter nye OLED skærme. 

Læs også: En billigere iPhone med dual-Sim er måske på vej

Ifølge The Wall Street Journal så har Apple bestilt et langt større antal LCD skærme, end først antaget. Dette kunne indikere, at Apple forudser en stor interesse for budget iPhone X'en.

OLED skærme formår generelt, at levere en bedre kontrast, højere lysstyrke og flottere farver end en LCD skærm, men den er også betydeligt dyrere at producere. Og det er primært pga. skærmtypen, at budgetmodellen kan blive billigere. Der vil dog også blive skåret ned på andre ting, såsom 3D Touch, for at ramme den lavere pris.

LCD skærm har brug for en lyskilde, hvilket OLED ikke har.
LCD skærm har brug for en lyskilde, hvilket OLED ikke har.
Foto: Makerfabs

Designmæssigt skulle de tre modeller blive ens, lige bortset fra et rygtet tredobbelt kamera i iPhone X Plus. Alle får du velkendte skærmnotch, men i tre forskellige skærmstørrelser: 5.8" til iPhone X 2018, 6.1" for budgetmodellen og 6.5" for flagskibet iPhone X Plus.

Læs også: Rygte: Apple dropper LCD skærme på næste generation af iPhones

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies