Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple News Plus fik 200.000 abonnenter på 48 timer

Apple News Plus fik 200.000 abonnenter på 48 timer

Apples netop lancerede News Plus tjeneste, der tilbyder mere end 200 populære magasiner, får en god start.

Foto: Apple

Forrige mandag lancerede Apple en tjeneste, der samler mange af de store populære magasiner i én app. Apple har været på jagt og har blandt andet fået The Wall Street Journal, The Los Angeles Times, Vogue, Time, Sport Illustrated og mange andre med.

Det har tydeligvis virket tillokkende, for flere end 200.000 tilmeldte sig inden for de første 48 timer, lyder det fra flere anonyme kilder.

Apple tager knap 10 dollars per måned, cirka 66 kroner, for et abonnement på Apple News Plus. Apple selv tager 50 procent af disse og den anden halvdel går videre til magasinerne. De medvirkende medier modtager et beløb svarende til, hvor meget tid læsere bruger på deres indhold.

30 dages gratis prøveperiode

Godt nok lyder 200.000 tilmeldinger indenfor 48 timer som et imponerende tal. Men der er en enkelt og ganske vigtig detalje. Alle dem der nu har tilmeldt sig har fået en 30 dages gratis prøveperiode. Så hvor mange der efter prøveperioden stadig er abonnenter er meget usikkert. Vi sidder spændt og venter på disse tal, men der er stadig tre uger til deres prøveperiode udløber.

Apple News Plus er endnu ikke lanceret i Danmark. Håber i på det kommer?

Læs også: Apple lancerer ny TV-app og TV+ med originalt indhold

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies