Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple TV bliver ikke klar til WWDC-event på mandag

Apple TV bliver ikke klar til WWDC-event på mandag

Apple når ikke at færdiggøre nyt Apple TV til årets store WWDC-event, der skydes i gang på mandag med en stor keynote.

Dette er ikke nødvendigvis sådan, det næste Apple TV ender med at se ud, men blot et koncept.
Dette er ikke nødvendigvis sådan, det næste Apple TV ender med at se ud, men blot et koncept.

Hvis du går og håber på en lancering af det nye og længe rygtede Apple TV til Apple-eventen, WWDC, denne mandag, må du se skuffet med.

Læs også: Rygte: Apple TV vil understøtte 4K-afspilning

Et nyt rygte fra siden 9to5mac indikerer nemlig, at Apple ikke når at have en ny generation af den lille tv-boks klar til på mandag. Siden har fået en udtalelse fra to personer, der er orienteret om produktet:

”Firmaet planlagde så sent som midten af maj at bruge eventen til at fremhæve det nye hardware i Apple TV sammen med en forbedret fjernbetjening og et værktøj til udviklere til at lave apps til underholdningsboksen. Men disse planer er udskudt delvist fordi produktet ikke var klar til offentliggørelse,” lyder det i rygtet fra dem.

Web-tv til Apple TV også forsinket

Hvornår Apple TV'et med den forbedrede hardware med mulighed for 4K-afspilning bliver klar, er endnu usikkert.

Læs også: Avis: Apple dropper planer om at lave et 4K-tv

Spekulationer går dog på, at tv-boksen først bliver en realitet omkring efteråret, hvor en abonnementservice også forventes at blive lanceret. Servicen vil give mulighed for at se web-tv på Apple TV for et beløb på mellem 200-270 kroner, lyder det. Med 25 forskellige kanaler er det Apples forsøg på at gøre det op med traditionelt kabel-tv.

Sådan bliver det næste Apple TV

Rygterne om et nyt Apple TV har svirret i luften længe, og deraf er der også et hav af forlydender om, hvilket hardware 2015-udgaven af tv-boksen kommer til at have i sig.

Foruden 4K-afspilningen, som er 4 gange højere end Full HD-opløsningen i det over to år gamle Apple TV, vil der også sidde en kraftig Apple A8-processor, der sidder i iPhone 6 og 6 Plus.

Den digitale assistent, Siri, forventes også at blive integreret i Apple TV, så du altid kan stille spørgsmål og få informationer uden en iPhone eller iPad ved dig. I det nuværende Apple TV sidder der 8 GB flash-lagerplads, som ifølge rygterne også bliver opgraderet, men til præcist hvad er endnu klart.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies