Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Watch kommer til USA i marts

Apple Watch kommer til USA i marts

Kilder fortæller, at Apple Watch vil ramme butikkerne til marts i USA, efter lang tids usikkerhed om datoen

Apple har længe meldt ud, at Apple Watch vil komme 'først i 2015' i USA, og resten af verden har fået den noget brede tidsramme, der blot hedder 2015. Nu lyder det dog, at i USA vil Apple Watch kunne købes fra marts.

Læs også: Apple Watch rykker tættere på

Flere kilder fortæller til 9to5mac.com, at udvalgte medarbejdere fra Apples butikker rundt om i USA vil få træningskurser i februar. Herefter vil de så oplære deres kolleger, så Apples butikker er klar til at fortælle om Apple Watch, når uret kommer til salg i marts.

Det er allerede nogle måneder siden Apple præsenterede uret, og tiden skulle blandt andet være gået med at polere grænsefladen og opladningsmekanismen.

Læs også: Apple Watch-detaljer kommer frem med WatchKit

Det amerikanske site understreger, at dette er den nuværende plan, og at der kan ske uforudsete ting, der kan rykke ved disse planer.

Apple har løbende afsløret flere og flere ting omkring uret, der er et af de kommende produkter, der har de største forventninger med i bagagen. Da der stadig er tvivl om den amerikanske lanceringsdato, er der selvsagt endnu ikke noget nyt om en dansk af slagsen, men der kan gå et stykke tid, fra de amerikanske forbrugere får fingrene i uret, indtil vi gør i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies