Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apples vil udskyde den store iPhone - tilsyneladende helt efter planen

Apples vil udskyde den store iPhone - tilsyneladende helt efter planen

Nyeste rygter om Apples kommende phablet hentyder, at den udskudte lancering er et helt bevidst træk fra techgiganten.

Mobilsidens faste læsere er nok ikke længere i tvivl om, at Apple formentlig vil lancere 2 iPhone 6 modeller med skærme på henholdvis 4,7” og 5,5”. Helt anderledes ser det dog ud med datoen for lanceringerne. 

Indtil nu har årsagen til den formodentlige udskydelse af iPhone 6 med 5,5” skærm nemlig blevet påduttet producenterne, der skal levere dele til Apples kommende flagsskibsmobil. Vi har dog for nyligt fortalt her på siden, at Den store iPhone 6 ikke forsinket alligevel blandt andet på grund af massive job-hyringer af ansatte hos Foxconn.

Nu forlyder det dog, at Apple bevidst vil udskyde den store iPhone for ikke at terrorisere salget af iPhone 6 med 4,7” skærm, og som nogle mener skete sidste år med lanceringen af både iPhone 5C og 5S. Det skriver DigiTimes via MacRumors.

iPhone 5C sælger bedre end Samsung Galaxy S4

Forskellen er dog, at årets kommende iPhone 6 modeller jo formentlig begge bliver flagsskibsmobiler, hvorimod sidste års iPhone 5C uden Touch ID, metal-design, TrueTone blitz, 64 GB model osv. mere var tiltænkt lavprissegmentet. 

Hvad tænker mobilsidens læsere om udskydelse af iPhone 6 med 5,5” skærm. Har i ikke allerede valgt hvilken model der skal bestilles, medmindre Apple har eksklusive features til den store?

Kilde: DigiTimes via MacRumors.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies