Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Begrænsninger på Windows Phone Tango

Begrænsninger på Windows Phone Tango

Microsoft har slækket på hardware kravene til Tango-versionen af Windows Phone, hvilket får konsekvenser.

Nokia Lumia 610 bliver en af de første Windows Phones med 256 MB RAM, hvilket kun er muligt med den kommende enklere Tango-version af Microsofts styresystem. Her er kravene til hardwaren nemlig lavere. Det skriver Theverge.com.

Går du derfor fra en Windows Phone med Mango – som for eksempel Nokia Lumia 800 – så skal du være forberedt på der er nogen ting der ikke fungerer som du har været vant til.

Blandt andet kommer det til at betyde der er flere applikationer i Windows Marketplace ikke vil kunne køre på Windows Phones med versionen Tango, der kan ikke uploades billeder automatisk til Skydrive.

Du kan se flere ting, som ifølge The Verge vil være anderledes på Windows Phones med Tango her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 14-03-2012 22:45:25

Ja tango er lidt ligemeget for mig. Men godt man så kan få billige Windows phones. Og er sikker på at de tango mobiler der kommer ud trodsalt køre bedre end billige low spec android tlf, som feks htc wildfire. nææh apollo er hvad jeg ser ser frem til. Min Samsung omnia w køre jo fantastisk. Meeen, ja altid et men. Så er der jo kun 6,5 GB plads man kan bruge og er for lidt. Min sgs2 havde jo en del mere da jeg også havde et 32gb af kort i.

Men det ændre sig jo med apollo update til Windows phone hvor sd kort skulle kunne bruges og dual core processer.

0 0
Henrik 16-03-2012 09:52:28

Ja, både Mango og Tango er ubrugeligt for mig. Kiggede lidt på Lumia 610'eren med Tango, og den kan ikke engang multitaske. Her er det værd at gøre opmærksom på, at en 1,5 gammel Nokia C7 med 256 MB Ram og Symbian kan multitaske uden problemer.

Windows Phone (før Apollo, ihvertfald) er ganske enkelt bare en nedgradering. Ved ikke hvad fanden Nokia's CEO Stephen Elop har tænkt.

Godt at man ihvertfald kan glæde sig til 808 PureView med Symbian Belle. Se det er sgu en opgradering der vil noget.

0 0

Om brug af cookies