Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bliver iPhone 7 afsløret den 7. september?

Bliver iPhone 7 afsløret den 7. september?

iPhone 7 bliver ikke afsløret den 9. september lige som de to forrige iPhones, men derimod den 7. september ifølge de seneste oplysninger.

Foto: Martinhajek.com

Blandt de mange ting der spekuleres i månederne op til udgivelsen af Apples næste iPhones, er spørgsmålet om hvilken dag Apple afslører telefonen.

Netop Apples datoer er normalvis ganske forudsigelige i forhold til mange andre producenter, da Apple typisk lancerer nye iPhones i den første halvdel af september måned.

Det ser fortsat ud til at blive tilfældet, men de angiveligt rykkede datoer for åbningen af forudbestillinger samt salgsstarten i butikkerne betyder en ændret dato for Apples event, der naturligvis finder sted inden da.

Læs også: Tjek iPhone 7 ud på klos hold i ny, knivskarp 4K-video

Gennem kilder mener nyhedsmediet Bloomberg at vide, at iPhone 7 bliver lanceret onsdag den 7. september i stedet for fredag den 9. september, som var datoen de to foregående år. Historien fra Bloomberg omhandler dog primært Apples MacBook Pro-computere, som kun får en stor opgradering hvert fjerde år. Her lyder det:

”Der er ikke stor sandsynlighed for, at MacBook Pro debuterer ved en event, der p.t. er fastsat til den 7. september til intrododuktionen af næstegenerations iPhone ifølge en af personerne (bekendt med sagen, red.)”.

Måske i de danske butikker den 23. september

Netop den 7. september falder i tråd med de datoer, der blev spekuleret over i sidste uge, da den formodede dato for, hvornår det bliver muligt at forudbestille iPhone 7, blev afsløret. Det bliver ifølge den altid velinformerede Evan Blass fredag den 9. september, hvorefter salget i butikkerne skydes i gang ugen efter (uge 37) - formentlig først fredag den 16. september.

Læs også: Rygte: iPhone 7 får ny homeknap og i kommer Space Black

Da Apple starter salget af sine iPhones i bølger med de største og vigtigste markeder først såsom USA, Canada, Storbritannien, Frankrig og Tyskland efterfulgt af mindre europæiske lande en uge efter, er en mulig dansk lanceringsdato altså fredag den 23. september - men det er som bekendt kun spekulationer. Der er derfor ikke andet for end at vente på datoer fra Apple selv, men først og fremmest en invitation til selve eventen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies