Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bruger: Kurio-tablet er en katastrofe

Bruger: Kurio-tablet er en katastrofe

Kurio 7 tommer tablet til børn, er ifølge en af vores brugere en ren katastrofe.

Kurio 7 tommer tablet, er en Android-tablet specielt beregnet til børn. Kurio er en prisbillig tablet, der blandt andet forhandles via Coops webshop og har en pris på 1.495 kroner.

Kurio reklamerer med, at deres 7 tommer tablet kommer med Android 4.0 og præinstallerede spil, som f.eks. Angry Birds og Fruit Ninja m.fl.

På Kurio World oplyses det, at der findes yderligere 100 læringsspil, der kan hentes via Kurio Store –Altså ikke via Google Play, som andre tablets.

På Kurio 7 er det muligt, at oprette en forældrekonto, hvorfra flere børnekonti kan administreres. Der kan sættes begrænsninger for, hvilke websider børnene kan besøge, ligesom der kan sættes en tidsbegrænsning for hver konto, så børnene kun kan spille et bestemt stykke tid om dagen.

En af Mobilsiden.dk’s læsere har forsøgt sig med Kurio 7 og kalder den for en katastrofe.

Stefan Granholm, der har eget computerfirma, har købt og prøvet Kurio 7. Han synes opsætningen virker uoverskuelig, og specielt forskellen på voksen- og børnekonti kan være svær at gennemskue.

I forbindelse med opstarten af Kurio 7, var Stefan nødt til at gennemgå adskillige opdateringer. Da han endelig kom igennem og ville installere flere spil end de præ-installerede, viste det sig, at Kurio Store var meget langsom og næsten umulig at have med at gøre. Han oplevede blandt andet uforståelige fejlmeddelelser og mistet internetforbindelse.

Stefans opfordring til andre, der påtænker at anskaffe en tablet er: Køb en ordentlig Android-tablet og glem Kurio 7.

Stefan mener også det er en fejl, at man ikke kan hente applikationer via Google Play. Det skal dog nævnes, at det i salgsmaterialet er oplyst, at nye applikationer kan hentes via Kurio Store.

Der er altså ikke lovet adgang til Google Play, selvom mange måske vil tage det som en selvfølge, når der er tale om en Android-tablet.

- Advarsel: Pas på med de falske Android-tablets

Har du erfaringer med Kurio 7, så hører vi gerne om det, i kommentarfeltet nedenfor.

Vi har tidligere skrevet om Kurio 7 på Mobilsiden.dk – læs også: Børnevenlig tablet klar til det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jeppe Boel Jepsen 26-09-2012 13:59:11

Kurio har idag åbnet for download af appa fra 1MobileStore. Og deri kan man finde de fleste af de kendte apps fra GooglePlay. Fremragende :-)

0 0
Schwartz 25-09-2012 09:06:42

Jeg er af den mening at Kurio's mangel af adgang til Android marked er den største fejl. Man kunne ha' sørget for at tilgangen til at installere spil kunne styres via bruger profiler.

Og det er da rigtigt at der er meget billigt skrammel i omløb, men er man lidt teknisk orienteret, kan man smide cyanogen mod eller lignende på og få en hæderlig oplevelse. Hvis cyanogen er klar til Kurio så kan man få adgang til Google Marked ad den vej. Med tab af profilstyring som følgeeffekt selvfølgelig :-)

0 0
Jeppe Boel Jepsen 24-09-2012 11:51:32

Jeg synes ikke det er naivt eller nærigt at vælge kun at bruge 1500,- på en tablet til børn. Tabletter til den aldersgruppe har en "begrænset" levetid. At kameraet er ringe og skærmen ikke imponere, følger med prisen. Og prisen er så man ikke tuder når den tabes den ene gang for meget. Og markedet for børnetablets er endnu nyt og endnu uudviklet.

Men det er et alvorligt kritisk punkt, at KurioStore ikke er blevet opdateret med spil til danske børn er bare lavt og for dårligt forberedt af den danske distributør.

Og mig bekendt, så sælges Kurio ikke i Netto.

0 0
spawn 24-09-2012 11:29:51

jeg undres igen og igen over at forbrugere fortsætter med at købe billige kinesiske noname tablets i netto, fakta, føtex og alle mulige andre steder. Der har været så mange advarsler på nettet om at lade være. Og så ser man her ovenikøbet et eksempel fra en der angiveligt skulle eje et computer firma og dermed burde være væsentligt klogere.

Fat det nu en gang for alle - billige noname tablets fra Kina er og bliver UBRUGELIGT SKRAMMEL - lad nu være med at være så naive og så nærige. Det er så symptomatisk at står der Apple på en vare så vil folk betale hvad somhelst for det, men står der ikke Apple på så skal det være så billigt så det i praksis er lige til at smide ud. Det koster nu engang noget at lave at ordentligt produkt der virker uanset at det ikke kommer fra Apple - så vil man købe noget der fungere så lad være at tro du kan købe det i netto for mindre end en tusindlap, vælg nu et ordentligt produkt fra et anerkendt mærke, og har man ikke selv overblik over hvad det er så rådfør dig med nogen som har.

0 0
Belgarion 24-09-2012 12:41:40

Tjaa jeg købte min Kina tablet Window n90 for 1650 kr. Og den er jeg bestemt tilfreds med, men den har også en dual core 1.6 ghz cpu og quadcore mali 400 gpu. Den virker lige som den skal, og ville absolut ikke betale 3000+ for en tablet med samme specs fordi det er fra htc-Samsung osv. Men jeg brugte også en del tid på at læse reviews omkring produktet på nettet før jeg besluttede mig, og har absolut ikke fortrudt :-) kan se mere omkring den her http://www.youtube.com/watch?v=nrhkBZspN4M

Og Benchmarks her :-) http://www.youtube.com/watch?v=754cw6AHx2o

0 0
Dan 24-09-2012 11:07:34

Godt nok også dyrt for en noname pad
Uden google play store.
Vi har købt en Nexus 7 på ebay uk til
1820kr incl porto, så de 320kr mere er sku
Godt givet ud

0 0
Jeppe Boel Jepsen 24-09-2012 09:35:56

Vi købte den til vores dreng, som startei skole næste år. Meningen var så at gennem leg og spil at forberede ham på indlæring. De dansksprogede spil findes IKKE i den såkaldte KurioStore! Hvordan kan man kalde det en lancering at børnetable i Danmark, når spillene, til danske børn ikke er tilgængelige. tabletten er dermed bare en spillekonsol for Angry Birds og Fruit Ninja til 1500,-

Mit råd er at lade være med at købe Kurio, og istedet en brugt ældre Tablet og et ordenligt solidt Cover, og så downloade en adgangskontrol-app. Kurio er bare ikke pengene værd.

0 0

Om brug af cookies