Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   CAT S60 - Smartphonen som tåler tæsk og ser i mørke

CAT S60 - Smartphonen som tåler tæsk og ser i mørke

CAT S60 lever op til sin håndværkerrødder ved at tåle at blive tabt fra 2 meters højde og ved at byde på et infrarødt kamera.

Foto: CAT

Hører du til dem der ødelægger mobiltelefoner på samlebånd, kan CAT’s nyeste kreation meget vel være mobilen for dig.

Som det rå, industrielle design antyder, er CAT S60 en ualmindelig hårdfør telefon der blandt andet overholder de strenge MIL 810G krav - hvilket betyder at den kan tåle at blive tabt fra 2 meters højde.

Skulle du i stedet tabe S60 i en vandpyt, klarer den også det. Mobilen er nemlig vandtæt i op til 5 meters dybde i mindst en time. S60 kan også betjenes med våde fingre eller handsker.

Håndværkere kan desuden glæde sig over et andet trick S60 har i værktøjskassen: et termisk kamera (FLIR). Med den ombord kan du se varmen fra din omgivelser - også i mørke, røg eller damp. FLIR-kameraet kan måle temperaturer i op til 30 meters afstand og bruges til at detektere varme der slipper ud fra blandt andet bygninger, maskiner eller elektronik.

Læs også: LG V10 - denne mobil er stærkere end de andre [TEST]

Foto: CAT

Virker også som smartphone

Mobilen råder over et 4,7 tommer stort HD-display som kan levere en lysstyrke på op til 540 nits og er derfor let at tyde selv i fuld solskin. Skærmen er beskyttet med Gorilla Glass 4.

Bag det stærke ydre gemmer S60 på en hæderlig mobil. Her får du en Snapdragon 617 octa-core processor, 3GB RAM samt 32 GB lagerplads. Telefonen leveres med nyeste Android 6.0 Marshmallow.

Hovedkameraet råder over 13 megapixels, mens selfiekameraet byder på 5 megapixels.

Slutteligt er S60 ekviperet med et kæmpebatteri på 3.800 mAh - hvilket skulle sikre en yderst lang driftstid.

Hvornår CAT S60 vil debutere er ikke nærmere fastlagt endnu – omend selskabet oplyser at den vil få salgsstart senere i år.

Vejledende salgspris lyder på 649 Euro, eller omkring 4.850 danske kroner.

Se også: Motorola lancerer Moto X Force med utrolig hårdfør skærm

Foto: CAT
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies