Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Danskerne tror på Huawei

Danskerne tror på Huawei

Kinesiske Huawei er klar til smartphone-kamp – og de har danskernes opbakning.

Huawei proklamerede tilbage i starten af februar måned 2012, at de vil erobre det danske smartphone-marked med prisbillige telefoner.

Men vil danskerne købe telefoner med et navn der er svært at udtale? Mobilsiden.dk har spurgt brugerne – og et klart og rungende ja – kommer til Huawei’s fordel.

Danske mobilkøbere, i hvert fald de der har svaret i afstemningen, mener næsten samstemmigt der er plads til kinesiske Huawei på det danske marked. Mere end 87 procent har svaret, at ”Ja, med prisbillige smartphones med gode specs er der klart plads til dem”.

Dette lader kun omkring 12 procent tilbage til at tvivle på Huawei. De mener nemlig, at folk der køber smartphones vil have et ”brand” eller i det mindste et navn de kender.

Så får brugerne på Mobilsiden.dk ret, så ser det ud til vi skal forvente smartphone-krigen kun lige er begyndt og kineserne kommer med skarpe skyts de kommende måneder, hvor vi blandt andet får telefonerne Ascend P1, Ascend G300 og senere følger Ascend D1, Ascend D Quad og Ascend D Quad XL.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies