Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Den perfekte smartphone-skærm er 3,7 tommer

Den perfekte smartphone-skærm er 3,7 tommer

HTC Desire og Apple iPhone har ifølge mobilbrugerne den perfekte størrelse på skærmen.

Skærmene på iPhone og HTC Desire har ifølge brugerne på Mobilsiden.dk de mest perfekte størrelser. Foto: <a href=Salvatore Vuono" />
Skærmene på iPhone og HTC Desire har ifølge brugerne på Mobilsiden.dk de mest perfekte størrelser. Foto: Salvatore Vuono

Smartphones er et hit! I september 2010 var over halvdelen af alle solgte mobiltelefoner i Danmark, i smartphone-kategorien. Det viser en opgørelse fra GfK Retail.

På en smartphone er skærmstørrelsen vigtig for brugeroplevelsen, og noget tyder på, at mobilkøberne slet ikke er skræmte over for mobiler med store skærme.

I en afstemning, som Mobilsiden.dk har lavet blandt 2.000 af sine læsere, svarer lidt over 50 procent, at den perfekte skærmstørrelse er mellem 3,5 og 3,7 tommer.

Det vil sige, at brugerne foretrækker skærmene på populære mobiler som iPhone (3,5 ") og HTC Desire (3,7 ").

Mere end fire tommer er også okay!

Selv om skærme på mere end fire tommer på papiret kan virke voldsomme, findes der stadig en relativt stor brugergruppe, som ikke lader sig skræmme af størrelsen.

Lidt under 40 procent svarer i Mobilsiden.dk's afstemning, at en skærm omkring 4 tommer også er okay. I den størrelse findes smartphones som Samsung Galaxy S og HTC Desire HD.

Det er jo ikke ret mange år siden, at mobilerne ikke kunne blive små nok. Men nu trækker tendensen altså i den stik modsatte retning.

Under 10 procent svarer i afstemningen, at de foretrækker mobilskærme under 3,5 tommer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies