Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Denne mobil er verdens tyndeste

Denne mobil er verdens tyndeste

Kinesiske Gionee brygger på en afløser til verdens tyndeste smartphone - og den er ekstra tynd

Den kinesiske producent er ikke meget kendt udenfor Kinas grænser, men de formår igen at skabe overskrifter ved at lancere en tyndere udgave af verdens tyndeste smartphone. I februar var det åleslanke Elife S5.5, på rekordtynde 5,5mm der kunne noteres som den slankeste nogensinde.

Nu tyder det på, at Gionee vil overgå sig selv med deres nyeste prototype, som indtil videre lever under kaldenavnet GN9005. Den er bare 5 millimeter tynd. Den rekordtynde profil gør GN9005 fjerlet, og brevvægten peger på beskedne 94.6 gram.

Set forfra, minder Gionees nye kreation mere om sædvanlige smartphones. Fronten fylder 140x67mm og man finder middelklasse komponenter som en 4,8” store AMOLED skærm på 720p. Løfter man motorhjelmen er det en quad-core på 1,2 Ghz der driver Android 4.3. Batteriet på 2.050 mAh imponerer, for der er ikke meget plads i det åletynde kabinet.

I modsætning til forgængeren fylder kameramodulet mindre og stikker ikke ud. Billeder kan tages i 8 og 5 megapixels med henholdsvis bag og frontkamera.

Eftersom Gionee holder sig ekslusivt til det kinesiske marked, skal vi ikke regne med at se den rekordtynde mobil på danske breddegrader foreløbigt. Er man udkig efter tynde kineserier er Huaweis P7 flagskib omvejen værd.

Huawei Ascend P7 anmeldelse: Fra dongle til designperle [TEST]

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies