Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver medierne om mobil i dag - mandag

Det skriver medierne om mobil i dag - mandag

OVERBLIK: Rygtemøllen er godt i gang med iPhone 5, Xperia Arc S får ikke Jelly Bean og Microsoft Surface snart klar.

Sidste uge forlød det, at en opdatering til Samsung Galaxy S III havde gjort, at søgefunktionen forsvandt, så den ikke længere søgte på det lokale indhold på enheden. Men fredag blev det gjort klart, at det var på grund af en fejl i opdateringen, og Samsung ikke fjerner søgefunktionen.

Fredagen bød blandt andet på et rygte om, at en ægte Apple-butik er på vej i Malmø. Apple har dog endnu ikke bekræftet rygtet.

Fredagen bød også på en måske overraskende melding nemlig at de almindelige GPS’er , hos blandt andet Elgiganten, har haft utrolig gode salgstal, og tal fra Danmarks Statistik viser, at hver anden dansker ejer en GPS. Dette til trods for navigation på mobiltelefonen også bliver mere og mere udbredt. Kort sagt er danskerne stadigvæk vilde med GPS’er.

Og inden weekenden for alvor kom i gang, blev det offentliggjort at det populære ordspil Rumble fik en opdatering, som blandt andet ændrede navnet.

Du kan finde sidste uges nyhedsoverblik her, så du er opdateret inden mandagen er helt i gang.

iPhone 5 rygterne fortsætter

Sidste år på denne tid var der ved, at komme oversvømmelse på nettet af de mange rygter omkring en iPhone 5, som endte med at blive iPhone 4S. De var faktisk så voldsomt, at ”iPhone 5” blev det mest voksende ord på søgemaskinen Google i 2011.

Nu er disse rygter godt i gang igen, og du kan læse nogen af de nyeste rygter på Cnet og Afterdawn.com.

Det er dog vigtigt at huske, der kun er tale om rygter og spekulationer og Apple intet har bekræftet.

Firefox til smartphonen

Er du en af dem, som bruger Mozilla Firefox browseren på din computer, så har du nu også muligheden for at få Firefox på din Android-enhed.

Ligesom på computeren, så kan du skræddersy Firefox for Android til dit eget brug.

Du kan læse en anmeldelse af browseren, som den norske hjemmeside amobil.no har lavet, her.

Sony UK: Ingen Jelly Bean til Xperia Arc S og Xperia Mini Pro

Vi har afventet Sony’s udmeldinger omkring opdateringsplanerne til Jelly Bean (Android 4.1), men indtil nu har der været stille.

Forleden kom det så frem, at Sony UK skrev på deres Facebook side, at flere 2011 enheder ikke ville få opdateringen Jelly Bean. John Cooper, som er Produkt Manager for Sony Mobile i UK, har netop fortalt at Sony Ericsson Xperia Arc S og Xperia Mini Pro ikke vil få Android 4.1. Og når topmodellen fra 2011 Xperia Arc S ikke får opdateringen, så skal det ikke forventes andre enheder fra 2011 får den.

Sony løfter lidt af sløret for Jelly Bean planerne

Microsoft Surface lanceringen er tæt på

Det er netop blevet afsløret i en rapport, at lanceringen for Windows 8 og Microsoft Surface er ved at nærme sig.

Bekræftet: Microsoft Surface kommer snart

Microsoft skriver i rapporten, at Windows 8 er klar for offentligheden den 26. oktober 2012, og samtidig begynder salget af Microsoft Surface. Det vil dog i første omgang kun være Surface RT, Pro-versionen ventes først i starten af 2013.

Hvad priserne bliver er endnu ikke meldt ud fra Microsoft, men den svenske webshop Webhallen har meldt deres startpriser ud.


Så er mandagen skudt igang...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies