Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i handlen i april

Disse mobiler kommer i handlen i april

April er måneden, hvor du endelig kan købe topmodellerne Samsung Galaxy S6/S6 Edge samt HTC One M9 og flere andre.

Oven på årets største mobilkonference, Mobile World Congress 2015, i starten af marts måned er både Samsung og HTC klar til at føre topmodellerne i handlen verden over - inklusiv Danmark.

Mindre betydningsfulde, men til gengæld ganske prisstærke smartphones lander også i butikshylderne denne måned, som også er fremvist på Mobile World Congress.

Der er dermed lagt op til et stort udvalg af nye smartphones, når du kommer forbi elektronikafdelingen i de store varehuse eller elektronikforretningerne.

Galaxy S6 og S6 Edge

De to topmodeller fra Samsung er blandt årets mest hypede, og heller ikke uden grund. Du får en 5,1” stor Super AMOLED-skærm med enorm opløsning på 1440 x 2560 pixels og en pixeltæthed på hele 577 pixels per tomme.

Med i pakken får du Samsung's egenudviklede Exynos-processor på hele 8 kerner, som lige nu viser sig som den kraftigste på markedet. Du får 3 GB RAM og enten 32, 64 eller 128 GB intern lagerplads at boltre dig på.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Edge: Værd at begære [TEST]

I vores fotoduel viser kameraet på 16 MP sig også at være på højde med iPhone 6 Plus' superkamera, der med en f/1.9 optik formår at lukke store mængder af lys ind. Det samme gælder for frontkameraet, der er på 5 MP.

Du har valget mellem farverne White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum og Blue Topaz – med andre ord: Hvid, sort, guld og blå.

Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge lander i de danske butikshylder den 11. april.

Klik her for den bedste pris på Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

HTC One M9

HTC er også klar med sit helt store sats for i år. Det er HTC One M9, som kommer med en skærm på 5” med en Full HD-opløsning (1080 x 1920 pixels) og en pixeltæthed på 441 pixels per tomme.

Processoren er den nye Snapdragon 810, som har voldet lidt problemer. Problemer, som skulle være på plads nu. Der er under alle omstændigheder masser af kræfter under motorhjelmen med den ottekernede processor.

Af intern lagerplads vil du finde 32 GB, og du kan indsætte op til 128 GB yderligere lagerplads med microSD – noget som Galaxy S6 og S6 Edge ikke længere kan. Du finder også 3 GB RAM at arbejde med.

Læs også: HTC One M9: Stadig dejlig, men magien savnes [TEST]

HTC fortsætter succesen med de anmelderroste Boomsound-højttalere. UltraPixel-kameraet bagpå fra forgængeren er skrottet og i stedet vil du finde et 20 MP kamera med en f/2.0 optik og 4 MP UltraPixel bagpå.

Du kan finde HTC One M9 i de danske butikshylder den x. april i farverne grå, sølv/guld og guld.

Klik her for den bedste pris på HTC One M9.

LG G Flex 2

LG er noget nær det futuristiske med LG G Flex 2, som besidder nogle lidt særlige egenskaber. Først og fremmest er den kurvet over hele skærmen og bagsiden, som giver et noget anderledes greb i hånden.

Bagsiden er også beklædt med en særlig overflade, som på næsten magisk vis reparerer sig selv ved små ridser, og ikke at forglemme: Som navnet indikerer, er den ganske fleksibel og tager ikke skade af, hvis du får sat dig oven på den eller lignende.

Skærmen er på 5,5”, og opløsningen lyder på Full HD (1080 x 1920 pixels). Den nyeste processor, Snapdragon 810, sidder også i, så du kommer bestemt ikke til at mange kræfter i maskineriet.

Læs også: LG G Flex 2 - Vores første indtryk [WEB-TV]

Med LG G Flex 2 har du 16 GB lagerplads samt 2 GB RAM at gøre godt med. Du kan efterfølgende supplere med op til 128 GB ekstra lagerplads i form af et microSD-kort. Kameraet snupper billeder i en opløsning på 13 MP og autofokuserer med hjælp af laserteknologi.

LG G Flex 2 kommer i handlen fra april måned.

Klik her for den bedste pris på LG G Flex 2.

LG Joy, LG Spirit og LG Leon

Under Mobile World Congress præsenterede LG en serie af prisvenlige smartphones med nogle lidt alternative navne: LG Joy, Spirit, Magna og Leon.

Joy, Spirit og Leon kommer alle til Danmark, hvor Spirit er den ypperste af disse med en skærm på 4,7” og 4G-understøttelse. Leon har en 4,5” stor skærm og findes både i en 3G- og 4G-version, mens den billigste, Joy, er nede på 4” og kun findes i en 3G-version.

Fælles for dem alle er, at de har et kurvet design inspireret fra LG G Flex 2, som også kommer på det danske marked denne måned. Knapperne er af samme årsag rykket om bag på i stedet for de traditionelle placeringer langs rammen.

Læs også: LG lancerer ny serie skræddersyet til selfie-sticken

Processoren i Spirit og Leon er en 1,2 GHz fra Qualcomm, hvor den billige Leon har en 1,3 GHz quad-core fra Mediatek. Du kan læse meget mere om specifikationerne på de tre telefoner her.

Allerede nu kan du finde de tre prisvenlige LG-smartphones i de danske butikker.

Klik her for den bedste pris på LG Joy 4G.

Sony Xperia E4

Sony giver Motorola og Moto E-smartphonen kamp til stregen med Sony Xperia E4, som er en absolut lavprismobil, men som stadig giver en fornuftig brugeroplevelse.

Du får en skærm på 5” og en opløsning på 960 x 540 pixels. Du får billederne i hus med et 5 MP kamera bagpå og 2 MP foran. Processoren på 1,3 GHz og de fire kerner sikrer en flydende oplevelse. Den 1 GB RAM og de 8 GB lagerplads er ikke meget, men set i lyset af prismærket får du meget for pengene.

Læs også: Sony Xperia E4: Lille pris, stor oplevelse [TEST]

Telefonen kører med Android 4.4.4 og kan fås i farverne sort og hvid.

Klik her for den bedste pris på Sony Xperia E4.

Moto E og G med 4G

Moto E og Moto G med 4G er 2. generation af de populære og ganske billige Motorola-smartphones. Med Moto G får du en 5” stor skærm med en HD-opløsning på 720 x 1280 pixels sammen med en Snapdragon 400-processor, 1 GB RAM og mulighed for at forøge de 8 GB lagerplads med op til 32 GB med microSD.

Med den mere skrabede Moto E får du en skærm på 4,5" og en noget lavere opløsning på 540 x 960 pixels. Processoren hedder Snapdragon 200, men du får stadig 1 GB RAM og 8 GB lagerplads.

Læs også: Motorola lancerer 4G-opgraderet Moto G

Den vigtigste feature i de to nye Motorola-smartphones er den nye 4G-dataforbindelse, så du kan opnå endnu højere hastigheder på farten. Du får også et kamera på 8 MP bagpå og 2 MP foran til at tage billederne med.

Motorola oplyser, at begge telefoner allerede er på det danske marked i i april måned.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies