Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i handlen i november

Disse mobiler kommer i handlen i november

Topmobiler i kæmpe størrelser finder vej til de danske telehylder i november måned.

Julehandlen sparkes snart i gang, men inden da, vil en stribe gigantmobiler fra Samsung, Google, Motorola og Huawei kæmpe om din opmærksomhed i de danske telebutikker.

Samsung Galaxy Note 4, Motorola Google Nexus 6 og Huawei Ascend Mate 7 er tre sværvægtere der lægger op til dyst i phablet-klassen.

Er phablets for store til dig, vil to smartphones fra et nyt kinesisk brand, Honor, give dig fuld valuta for pengene.

Samsung Galaxy Note 4 med sin karakteristiske pen
Samsung Galaxy Note 4 med sin karakteristiske pen

Samsung Galaxy Note 4

Den største nyhed denne måned, bliver Samsungs næste generation i Note-serien. Den efterlever Note-traditionen med dens mange funktioner, pen-input og en farverig skærm i størrelse XXL.

Den kommende Note vil samtidigt byde på et nyt designsprog, à la den vi kender fra Samsungs Alpha-serie. En metalkant afstiver telefonen, mens den aftagelige bagside er udført i Samsungs bedste plast til dato.

Læs også: Samsung Galaxy Note 4 - testen er i gang [WEB-TV]

I maskinrummet er Samsung også klædt på til at imponere. Her brummer Qualcomms nye generation af quad-core processorer: Snapdragon 805. De fire fyrrige kerner tikker ved 2,7 GHz – sammen med 3GB RAM og nyeste Android 4.4 tegner Note 4 sig til at blive den hurtigste på markedet.

Skærmen vil pakke rekordmange pixels i det 5,7 tommer store display. Med 2560x1440 pixels rammer Note 4 en pixeltæthed på 520 PPI. Til at drive de mange pixels er Qualcomms nyudviklede Adreno 420 grafik, en chip som Qualcomm lover vil levere 50% mere ydelse end hos forgængeren.

Samsung Galaxy Note 4 får en udsalgspris på 5.995,- og salgsdebut den 7. november. Du kan finde den bedste forsalgspris allerede nu, her på mobilpriser.dk

Google Nexus 6
Google Nexus 6

Motorola Nexus 6

En anden stor nyhed, bogstavelig talt, bliver Google nye flagskib: Motorola Nexus 6. Mobilen vil ligesom Samsungs Note 4 bringe en mere nobel finish ind i phablet-genren, med aluminiumskant og vandskyende finish.

Nexus 6 lægger op til store multimedie-oplevelser, med sine frontvendte stereo-højtalere og et biograflærred af et display der strækker sig over 5,9 tommers Quad-HD.
Google-entusiasterne vil samtidig blive blandt de første med nyeste version af Google styresystem, som nu hedder 5.0 Lollipop.

Læs også: Motorola Nexus 6 - Googles kæmpe er officiel

Til at drive den nye software er samme potente platform som man møder i Galaxy Note 4. Her finder du en Snapdragon 805 på 2,7 GHz, 3GB RAM samt et batteri på 3220 mAh der kan kviklades, så 15 minutters sjatladning giver 6 timers drift.

De første enheder ryger i europæiske handel fra den 3. november, hvor visse danske importører vil få den hjem. Du kan allerede nu forudbestille den på mobilpriser.dk fra 4.995,- kr.

Huawei Ascend Mate 7
Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

Er 5,9 tommer ikke stort nok til dig kan du søge imod Huaweis seneste phablet, Ascend Mate 7. Her byder Huawei på hele 6 tommer skærm, drevet af en smidig otte-kernet processor med et rekordstort batteri.

Selvom skærmen er gigantisk, er Mate 7 dog ikke overdimensioneret, faktisk kan den bryste sig af at være et både tyndere, slankere, kortere og lettere end Motorolas Nexus 6.

Læs også: Huawei Ascend mate 7: en businessmobil er født [TEST]

Huawei adskiller sig også ved at anvende en konstruktion udført i børstet aluminium og et batteri på 4100 mAh, omtrent en tredjedel større end Samsungs og Motorolas nye flagskibe.

Huawei Ascend Mate 7 får debut i uge 46, til vejledende 3.995,- kroner.

Honor 6
Honor 6

Honor 6 og 3c

I de mere lomme og budget-venlige leje er Honor værd at følge. Honor er Huaweis nye brand, og mærkevaret skal dække over mobiler med et ungt fokus som vil appellere til de prisbevidste. De to første Honor-mobiler bliver Honor 6 og Honor 3c.

Honor 6 er dyrest og mest potent. Teknikbladet er skabt til at imponere, for her finder du 5 tommers fuld HD skærm, 3100 mAh batteri, en octa-core processor lig den Mate 7 besidder og 3GB RAM. Kamera, lagerplads er som i Mate 7 på 13 megapixel og 16GB.

Honor 6 fås i sort eller hvid. Prisen på 2.499,- hører til mellemklassen og Honor 6 vil være på lager fra den 2. november hos eneforhandler komplett.dk.

Se også: Her er Honor 6 - nyt brand og ny mobil fra Huawei

Honor 3C er en mere prisvenlig variant af Honor 6. Her er skærmen også på fem tommer, men opløsningen er reduceret til almindeligt HD. Antallet af processor-kerner er halveret til fire, men her er stadigt 2GB RAM at arbejde med.

Den danske pris er ikke fastlagt endnu, men ventes at lande omkring 1300,- kroner, med debut i midten af november måned.

Begge mobiler benytter sig af Huaweis ’Emotion’-software sammen med Android 4.4 Kitkat

Honor 3C
Honor 3C
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 31-10-2014 21:17:53

Nexus 6 og Note 4 er begge forholdsvis fede telefoner men ingen af dem får mig til at smide armene i vejret. Note 4 kører næsten samme design som de sidste to år og de bezels plus hardwareknapperne får mig til at vente lidt med at skifte min Note 3 ud. Nexus 6 har meget mindre bezels og får noget mere skærmplads ud af faktisk samme størrelse telefon. Men den er over 1cm tyk og det skuffer mig at de ikke har formået at smide et større batteri i end 3200 mah. Begge telefoner kører med snapdragon 805 og med en QHD opløsning har Galaxy S5 LTE-A vist at den SoC slet ikke kan give det performance løft som man havde forventet. Det er vist en enkelt Kinesisk phablet ude med FHD opløsning og snapdragon 805, den formår lige det ekstra skub i ydelse. Derudover er det jo også synd at Google ikke formår at finde en 64-bit SoC til at showcase deres nye 64-bit Android 5.0.

Så har vi Ascend mate 7 som kører FHD, har et mega batteri og koster en tusse mindre end Nexus 6. Mobilsiden har jo selv anmeldt den og hvis folk står og mangler en phablet indenfor den næste måned så vil jeg helt klart anbefale Huawei'en. Ellers vent til foråret!

0 0
Om brug af cookies