Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Få et gratis abonnement med Tjeep - hvis du lytter til reklamer

Få et gratis abonnement med Tjeep - hvis du lytter til reklamer

Du kan nu droppe mobilregningen helt, forudsat at du tegner Tjeeps nye reklamefinansierede abonnement.

Foto: tjeep.dk

Er du villig til at lytte til reklamer i ny og næ, kan du nu spare flere hundrede kroner om året med Tjeeps nye reklamefiansierede abonnement.

Hver gang du lytter til et reklamespot, bliver din mobilregning mindere - og lytter du til tilstrækkelig mange, vil regningen gå i nul.

"Fra dag 1 har det været vores mål, at kunne tilbyde gratis telefoni til vores kunder. Derfor er vi sindssygt stolte over, at vi, i tæt samarbejde med Adtones, har produktet klar og kan, som det første teleselskab i verden, lancere gratis mobiltelefoni," siger tjeeps administrerende direktør, Kim Damkær.

Læs også:  Pristjek: Er teleselskabet Tjeep rent faktisk billigst?

Reklamer i stedet for ringetoner

For at minimere generne ved reklamerne, er det en anden generende lyd der skiftes ud. Den velkendte dut-dut ventetone bliver nemlig vraget for at gøre plads til et reklameindslag på mindst seks sekunder. Når dit opkald går igennem vil reklamespottet ophøre.

Tjeep vil samtidig sikre, at de udvalgte reklamer har relevans for brugeren. Når du tegner et Freebird-abonnement kan du samtidig udvælge hvilket reklameindhold der interesserer dig mest.

”Uønskede reklamer er et problem. Derfor skal den enkelte kunde med Freebird selv tilvælge reklamer og samtidig fortælle, hvilke reklametyper han eller hun ønsker - og ikke mindst ikke ønsker. Kort sagt bestemmer og tilvælger den enkelte kunde alt selv. Vi tror, at mange danskere vil kunne se fordelen i at kunne få gratis eller delvist finansieret mobilabonnementet mod at lytte til en reklame, der hverken vil forringe eller forlænge opkaldet.” Siger Kim Damkær i en pressemeddelelse.

Det med småt

Med abonnementet følger 10 timers taletid, fri SMS samt 2GB 4G-data. Ovreskrider du din datapakke, reduceres netværkshastigheden markant i den fortløbende måned.

Freebird abonnementet vil kun være gratis i en introperiode på 3 måneder. Derefter vil prisen fluktuere mellem 0 og 69 kroner alt efter hvor mange reklamer du lytter til. Du skal lytte til mindst 90 indslag månedligt for at få mobilregningen ned på nul kroner.

Du kan læse mere om Freebird-abonnementet på tjeeps hjemmeside.

Se også:  Kritikken hagler ned over billige Tjeep

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies