Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fem apps, der kan spare studerende penge [TIP]

Fem apps, der kan spare studerende penge [TIP]

Her er fem apps, der kan strække din pengepung lidt længere, hvis der er lavvande i SU-budgettet

Vi lever i en digitaliseret verden, hvor der findes en app til næsten alting. Sådan forholder det sig naturligvis også, når det kommer til økonomi. Hvis du ønsker lidt mere luft i budgettet, er der derfor ingen grund til at holde sig tilbage.

Her er fem apps, der alle giver dig mulighed for at spare lidt penge. Det er godt, når man er på SU, men der er lidt for enhver smag. De er alle sammen gratis at downloade, og de findes både på Googles Android og Apples iOS.

Tilbudsugen

For de fleste mennesker er mad en stor post i budgettet. Denne app hjælper dig med at undgå, at det bliver dyrere end højest nødvendigt. Det gør den ved at samle alle ugens tilbudsaviser i én enkelt app. Dermed kan du også afmelde dine reklamer og spare ryggen for turene ud til skraldespanden.

Læs også: YourLocal: Få spontane tilbud på mobilen og bekæmp madspild [TIP]

Derudover kan du også lave din indkøbsliste i programmet. Her går appen ind og samler alle de tilbud, supermarkederne har på varerne på din liste. Når den har gjort det, giver den dig en anbefaling til, hvilken butik du skal gå i for at få det billigst muligt samlet set.
Du kan selvfølgelig også dele indkøbslisten med din kæreste, mand eller kone.

Android - iOS

Too good to go

Har du nogensinde overvejet hvad der sker med alt det mad, restauranterne laver til deres buffetbord og ekstra kuverter? Tidligere har svaret været, at det røg i skraldespanden, da de ikke må servere det flere dage i træk.

Læs også: Ønskeskyen - din digitale ønskeseddel [TIP]

Det har folkene bag “Too Good To Go” sat sig for at undgå, ved at lave en app som forbinder restauratørerne med sultne kunder, som gerne vil spise sent, men billigt. Restauranterne laver pakker med resterne, og dem kan du så købe meget billigt. Afhentningstidspunktet er hovedsageligt mellem 21.00 og 22.00, men det varierer alt efter restauranten. I mange tilfælde bliver det billigere end at lave det selv.

Android - iOS

Studiz

Hvis du er studerende, så kan du få adgang til adskillige studietilbud. Denne app samler dem for dig, så du ikke skal lede for mange hjemmesider igennem for at finde dem. Kategorierne spænder bredt, fra sundhed og helse til elektronik.

Læs også: Forsinket tog? Få pengene tilbage med denne app [TIP]

De samler desuden specielle studie “deals”, som løber i en afgrænset periode. Hvis man er opmærksom, kan man sikre sig nogle gode tilbud. Det eneste vigtige er at du har et gyldigt studiekort. Hvis du har det, kan du også få digitaliseret det, så du kan få studierabatter selvom du glemmer plastikkortet derhjemme.

Android - iOS

GoMore

Transport er noget af det, der virkelig kan blive dyrt, specielt hvis du skal længere ture. Her er Gomore en god måde at spare penge. Det de gør, er at formidle samkørsel. Det betyder, at hvis du har en bil og skal fra København til Århus, så kan du annoncere turen på appen. Hvis du derimod ikke har en bil og ikke vil betale for en togbillet, så kan du købe et sæde i bilen.

Læs også: Spar penge ved at reparere din iPhone selv [TIP]

Dermed fungerer der altså både for dem der har tomme pladser i bilen, og dem der ikke har en bil. Konkret foregår det på den måde, at man lægger turen på Gomore, og prisen fremgår meget tydeligt. Sådan sparer begge parter altså på turen, og det er også mere miljøvenligt at dele bilen frem for at køre alene afsted.

Android - iOS

Skype

De fleste mennesker kender Skype, som i rigtig mange år har forbundet folk med videoopkald på nettet. Det er rigtig smart hvis du gerne vil kunne komme i kontakt med folk uden for landets grænser, uden at din telefonregning bliver enorm. I de senere år har har de spredt sig til tablets og smartphones, og derfor er det nu let at bruge, hvis du ikke har din computer i nærheden.

Læs også: 10 tips til at spare strøm på din Android-telefon [TIP]

Selvom de fleste har meget data i sit abonnement, er fidusen nu en gang bedst, hvis man sidder på WiFi og ringer over Skype.

Android - iOS - Windows Phone

Listen her er samlet af Mikonomi.dk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies