Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fleksy teaser allerede deres tastatur til iPhone - se det her

Fleksy teaser allerede deres tastatur til iPhone - se det her

Udviklerne bag det smarte Fleksy-tastatur er allerede klar til at lade iOS 8 Beta-testere prøve deres tastatur af på iPhone.

Du kunne forleden læse på Mobilsiden, at Disse nye tastaturer kommer til iOS 8. Apple har nemlig ved mandags WWDC(udviklerkonference) fortalt, at udviklere med iOS 8 nu endelig har mulighed for at bringe 3.parts tastatur til iOS platformen. 

Nu fortæller Fleksy, der er virksomheden bag ét af de kommende 3. parts-tastaturer til iPhone, at de på under 48 timer har implementeret det i iOS 8, og i samme forbindelse lukker op så beta-testere kan give sig i kast med det smarte og forudsigelige tastatur. Det skriver 9To5Mac.

Dog skal det retfærdigvis siges, at Fleksy i forvejen har en app i Apples App Store, hvor iPhone-brugere i en længere periode, har haft mulighed for at give sig i kast med Fleksy-tastaturet. App’en er desuden gratis og kan hentes her

Der er naturligvis mulighed for at installere dansk sprog som del af app’en, og derudover afprøve forskellige og farverige layouts mod en beskedent beløb på 7 kr. 

Er du istedet udvikler og allerede på iOS 8, så kan du her tilmelde dig hos Fleksy, og få adgang til beta-versionen inden tastaturet udrulles officielt til efteråret med iOS 8.

Kilde: 9To5Mac

 
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies