Første billeder af Huaweis næste topmobil ude

Huawei ser ud til at være klar med en nyt topmobil før julen. De første billeder af den nye Honor V10 er ude.

Første billeder af Huaweis næste topmobil ude

Der er nu kun få dage til, at Huawei Mate 10 Pro toptelefonen rammer de danske butikker. En udfordrer fra egne rækker synes dog allerede at være på vej fra selskabets Honor-datterbrand.

En dag efter salgsstarten på Mate 10 Pro, forventes Huawei at løfte sløret for Honor V10, en mobil der, ud fra de første lækkede fotos, vil låne meget fra Huaweis topmodel. Det skriver gsmarena.com.

På det lækkede billede af Honor V10, kan man tydeligt se at FullView-displayet, med det aflange 18:9 format, igen er at finde.

Læs også:  Huawei Mate 10 Pro – masser af kvaliteter [TEST]

De lækkede specifikationer peger på, at mange komponenter også vil blive lånt fra Mate 10 Pro. Displayet bliver på 5,99” og byder på 2.160 x 1.080 pixels. Processoren bliver den AI-styrkede Kirin 970 octa-core som akkompagneres af 6GB RAM samt enten 64 eller 128GB lagerplads. Softwaren bliver sandsynligvis også nyeste Android 8.0 Oreo med EMUI 8 interface.

Der vil dog være forskelle at spore på kameraet. Honor V10 får ikke noget Leica kamera, men får i stedet flere megapixels bagpå med et 16+20 megapixels dobbeltmodul. Frontkameraet får 13 megapixels.

Honor V10 vil sandsynligvis kunne slå sig på prisen i forhold til Mate 10 Pro. Her peges der på en debutpris på 2.999 kinesiske yuan – svarende til små tre tusinde kroner.

På de europæiske breddegrader vil Honor V10 få sin debut udskudt med en uge til den 5. november, hvor et lanceringsevent i London er planlagt. Da modelnavne på flere af Honor-brandet telefoner kan variere fra marked til marked, kan Honor V10 få en europæisk lancering under et andet navn.

Se også:  Huawei klar med ny topmobil før jul

Det sidste nye i sagen

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 17/11/2017 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Huawei klar med ny topmobil før jul – Læs her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.