Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Første specs ude: Razer-mobilen bliver et muskelbundt

Første specs ude: Razer-mobilen bliver et muskelbundt

Razer springer snart ud som mobilproducent med en potent stormobil.

Foto: Razer.com

Når spiludstyrsgiganten Razer springer ud som mobilproducent næste måned, tyder meget på, at de ikke har i sinde at holde igen med komponenterne. Her vil vi få en topprocessor med 8GB RAM at se.

Med Razers gaming-rødder in mente, synes det sandsynlit at selskabets første smartphone vil lægge spil og underholdning i højsædet med en skærmstørrelse og processorcombo der lægger op til løjer.

Oplysningerne stammer fra en test foretaget med mobilen i testapp’en GFXBench og udspecificerer Razer-telefonens teknikblad. Det skriver phonearena.com.

Her vil displayet strække sig over 5,7 tommer parret op med en skarp quad-HD opløsning. Formatet bliver det mere traditionelle 16:9 format, hvilket i hver fald i første omgang vil passe bedre med dagens spil og serier.

Læs også:  3 Group indgår samarbejde med gaming-giganten Razer

Kræfterne leveres af Qualcomms stærkeste processor til dato: en snapdragon 835 octa-core der får rigelige 8GB RAM og 64GB lagerplads at arbejde med. Softwaren bliver dog den aldrende Android 7.1.1 og ikke den nyligt udgivne Android 8.0 Oreo.

På kamerafronten er Razers telefon udstyret med et 12 megapixel modul med autofokus, ansigtgenkendelse, HDR- og 4K-videooptagelse, mens frontkameraet råder over 8 megapixels.

Hvad telefonen ellers vil byde på, agter Razer at vise til omverdenen den 1. november, hvor et presseevent er planlagt.

Razer opkøbte i januar mobilproducenten Nextbit, hvorfor meget af den forhenværende mobilproducents idéer kan leve videre i Razer-mobilen. Nextbit markerede sig i sin tid på en dyb integration af cloudlager i deres tilpasning af Android-styresystemet.

Se også:  3 Group indgår samarbejde med gaming-giganten Razer

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies