Galaxy S II på vej i LTE 4G version

Samsung har introduceret LTE 4G-versioner af Galaxy S II og Galaxy Tab 8.9. S II har hurtigere processor og større skærm.

Galaxy S II på vej i LTE 4G version

En ny variant af topmodellen Samsung Galaxy S II har set dagens lys. Der er tale om en ny version der kan køre på det LTE 4G-mobilnet, som teleselskaberne i blandt andet Danmark, er ved at bygge.

Udover at enheden teoretisk set kan hente data med 100 mbit/s (upload 50 mbit/s) – har Samsung også justeret på andre dele af hardwaren.

Blandt andet processoren er blevet større. Mens den oprindelige version har 1,2 GHz, så byder den nye på 1,5 GHz. Skærmstørrelsen er forøget fra 4,2 til 4,5 tommer. Skærmtypen er fortsat af typen Super AMOLED Plus.

På Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE er der umiddelbart ingen ændringer. Skærmen er 8,9 tommer, vægten 455 gram, mens enheden fortsat er 8.66 mm. tyk.

De to nye produkter kommer også til Danmark

  

Læs også:
 – Nye billeder af Samsung Galaxy Tab 8.9 med tastatur
 – Samsung Galaxy S II – den fedeste Android-mobil (kæmpe mobiltest)

Samsung Galaxy S II LTE 4G
Samsung Galaxy S II LTE

Mere til nyheden

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden fulgte op på sagen. 24/8/2011 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Fire nye Galaxy-mobiler fra SamsungKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..