Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Galaxy S7: International variant hurtigere end den danske

Galaxy S7: International variant hurtigere end den danske

Der er performance-forskelle mellem den danske Galaxy S7 og den internationale variant. Se hvor den danske S7’er sakker agterud her.

Foto: Mobilsiden.dk

Det er ikke alle Samsung Galaxy S7 der er ens, dels kommer telefonen i to versioner, den almindelige S7 og den dyrere, men større og finere S7 Edge, komponenterne varierer også fra model til model.

Største og mest iøjnefaldende forskel er, at S7 i visse markeder bliver ekviperet med en anden processor en den Exynos 8890 processor som du får i den danske model. I eksempelvis USA er det Snapdragon 820 processoren der styrer løjerne.

De to processorer adskiller væsentligt på papiret, hvor den ene er en quad-core mens den danske model har otte processorkerner at råde over. De store tekniske forskelle har skabt frygt for en lige så stor kløft i ydelse mellem de to varianter.

Læs også: Samsung Galaxy S6 til S7 - skal jeg opgradere?

Samsung Galaxy S7 Edge performer forskelligt alt efter det er en Snapdragon 820 eller Exynos 8890 i maskinrummet
Samsung Galaxy S7 Edge performer forskelligt alt efter det er en Snapdragon 820 eller Exynos 8890 i maskinrummet
Foto: Mobilsiden.dk

Af denne grund, har online-mediet gsmarena udført en række tests mellem to Samsung Galaxy S7 Edges med hver deres processor – og resultaterne veksler mellem en små sejre til henholdsvis den ene og den anden processor.

Sammenfattes alle resultaterne er det dog den internationale Snapdragon-variant der fører. Tages et gennemsnit af de forskellige testresultater scorer Snapdragon 820 2,97 procent højere end den danske Exynos-model.

Se også: Samsung Galaxy S7: 4 smartphones du også bør overveje

Du kan se resultaterne i de enkelte tests herunder:

Også forskel på kameraet

Samsung benytter sig også af forskellige komponenter til kameraet, hvor visse S7’ere har et Sony-modul ombord, mens andre har et signeret af Samsung.

Forskellene mellem de to kameramoduller er små, men til at observere. Du kan ved selvsyn vurdere forskellene mellem de to kameraer herunder:

Læs også: Se forskellen på de to kamerasensorer i Samsung Galaxy S7


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies