Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Glass får overhaling til næste år

Google Glass får overhaling til næste år

Til næste år vil en opdateret version af Google Glass dukke op, blandt andet med en bedre processor

Til trods for nogle tegn, der peger på at Google Glass kan være på vej i glemslen, så lyder det nu, at Google er klar med en opdateret version næste år. En af de store ændringer skal findes i processoren, der bliver opgraderet.

Læs også: Google Glass kan være på vej mod graven

Det er Intel, der kommer til at levere processor til næste års Google Glass, og ifølge Wall Street Journal, så vil den version af Glass tilbyde dobbelt så meget batteritid.

Det er ikke sikkert, hvilken af Intels processorer, der vil komme til at styre showet i Google Glass, men et bud vil være den samme chip, der er i Intels MICA-armbånd. Armbåndet er udviklet af Intel, og lover 2 dages batteri - en fordobling af det nuværende for Glass, hvis det kan overføres direkte.

Læs også: Brutal 10-minutters video kalder Google Glass det værste produkt nogensinde

Google Glass har allerede fået nogle opgraderinger i sit liv. Fra den første version har Google udstyret Glass med dobbelt så mange RAM og også en version, der virker med briller med styrke i glassene.

Hvad der dog ligger i tråd med det vi tidligere har hørt er, at markedsføringen af Glass vil fokusere på forretningsområdet som hospitaler og produktionsvirksomheder - altså ikke den almene forbruger.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies