Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Googles sælger nu kraftfuld Tango-tablet

Googles sælger nu kraftfuld Tango-tablet

Projekt Tango, et udviklingsprojekt der skal kortlægge omverdenen i 3D, tager tablet-form.

Google vil mere end bare kortlægge veje og finde vej for dig. Ambitionen med Projekt Tango er at få telefonen eller tabletten til at registrere og sanse omgivelserne så blandet andet hjem og kontor kan blive rigtig intelligent.

Læs også: Tingenes internet - 10 gange større end internettet

Det lyder futuristisk og det bliver det også. Men al den information kræver usædvanlig meget regnekraft. Derfor er Projekt Tango tabletten en ekstra kraftig herre. Skærmen er kun 7 tommer Full HD, men parret med Nvidias Tegra K1 processor, 4GB RAM og 128GB. Tabletten kører samtidig nyeste udgave af Android

En række sensorer og kameraer gør tabletten i stand til at scanne omgivelserne, og indsamle farve og dybdeinformationer om omgivelserne. Udviklere bevæbnet med dette, vil nu kunne søsætte spændende applikationer med nye features og services baseret på omgivelserne.

Tango-tabletten bliver sendt ud til de første 1000 udviklere der melder sig i slutning af juni. Først skal de dog have 1024$, eller omtrent 5600,- kroner, op ad lommen. Interesserede kan læse mere her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies