Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Har du problemer med iOS 5 opdatering? Find hjælp her!

Har du problemer med iOS 5 opdatering? Find hjælp her!

Brugere verden over har oplevet, at det ikke nødvendigvis er problemfrit at opdatere til iOS 5. Læs her hvordan du får hjælp.

På Mobilsiden.dk skrev vi torsdag, at flere brugere oplevede problemer med at opdatere deres iPhone eller iPad til iOS 5. På blandt andet Mobildebat.dk blev der oprettet en debattråd vedrørende iOS 5 problemerne.

Så har du brug for hjælp, er iPhone forum på Mobildebat.dk stedet at komme i kontakt med andre, som måske har mere teknisk snilde end dig selv, og måske har fundet løsningen, eller blot personer som har de samme problemer som dine.

Alternativet er naturligvis at besøge en autoriseret Apple Store eller forsøge at opdaterer din iOS-enhed igen. Da det kan være grundet pres på Apples servere.


Link:
- Debatten vedrørende iOS 5-update på iPhone 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per 19-10-2011 11:09:42

Dem som har problemer med at opdatere, og ikke kan finde ud af at gendanne fra en sikkerhedskopi (hvilket den endda gør helt automatisk når man opdaterer til IOS5) gør noget forkert, thats so simple.

0 0
Anders KJ 18-10-2011 21:49:30

Efter opdateringen kan jeg godt spille lydbøger - men de fortsætter ikke selv. Afspiller kun eet kapitel ad gangen. Nogen tips - eller andre som har oplevet det samme?
Jeg har prøvet alle mulige indstillinger som valg af medietype, afspilning uden pause, del af en samling - og lige meget hjælper det...

0 0
Lucas Ramsøe 17-10-2011 16:23:26

Jeg opdaterede IOS 5 på min ipod, efter en times "sikkerhedkopierer" gik det igang og da det var på skulle jeg synkroniesere. Da det var gjort var alle mine nyeste ting væk, alle de ting jeg har downloaded siden jeg synkroniserede sidst. Mit nyeste, Musik, Apps, Noter, og Billeder. Jeg har regninger på musikken, men tror dog at det andet er væk. Er der nogen her der har en ide til hvordan jeg for det igen?
påforhånd tak.

0 0
Peter 17-10-2011 12:47:35

Siden min opdatering til iOS 5, kan jeg ikke mer redigere i mine kontakter, (alle mine kontakter, jeg mangle nemlig det + tegnet i højre siden. Hvad skal jeg gøre? Er der én som kan hjælpe mig?
mvh
Peter
Ps. Har en iPhone4

0 0
BE 15-10-2011 19:10:04

Det sætter virkelig skår i Apples image, som den ultimative mobiltelefon, der aldrig fejler, og som guderne har skabt!

0 0
Zeb 15-10-2011 11:11:48

Det er nu nået så vidt at politiken har en artikel på forsiden af deres web udgave om problemerne.

Apple produkter crasher aldrig og er langt mere stabile og brugervenlige end Android og Windows.... Når bare ikke lige man skal hente opdateringer ;)

0 0

Om brug af cookies