Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er OnePlus 5T med hvid Sandstone-bagside

Her er OnePlus 5T med hvid Sandstone-bagside

OnePlus 5T er blevet lækket i en ny variant med en hvid Sandstone-bagside kendt fra OnePlus' første smartphones. Telefonen afsløres i morgen.

Foto: JD.com

Er du begejstret for det sort/hvide farvespil i den særlige Star Wars-udgave af OnePlus 5T, men måske knap så begejstret for Star Wars-logoet på bagsiden? Eller er du bare fan af OnePlus’ Sandstone-bagside kendt fra de første OnePlus-mobiler?

Læs også: OnePlus 5T Star Wars Edition får salgsstart i dag

Uanset hvad er der gode nyheder, for i morgen lancerer OnePlus nemlig en ny variant af OnePlus 5T, som har både det hvide design og den ru Sandstone-finish.

Den kinesiske handelsgigant JD.com har allerede udgivet den nye variant dagen før den bliver afsløret, og her ses billeder af den bagside, som OnePlus forleden teasede for ved at lade forbipasserende stikke hånden ned i en kasse og beskrive, hvad de mærkede.

Der er tale om en Sandstone-bagside ligesom i OnePlus One og OnePlus 2. Den store forskel er dog, at den ikke er koksgrå som den oprindelige Sandstone-finish, men derimod kridhvid. Det ser nemlig ud til, at den kommende udgave er baseret på Star Wars-varianten, som kom til salg i Danmark den 14. december.

Læs også: OnePlus 5T på vej i ny variant med Sandstone-bagside?

Du får altså en helt hvid bagside uden Star Wars-logoet, men udført i denne ru finish, som giver den et godt greb i hånden. Den lille ’Alert slider’-skydeknap på siden af telefonen har samme røde farve som i Star Wars-udgaven. Alt andet er som den normale OnePlus 5T.

Denne udgave med den hvide Sandstone-bagside kommer med 128 GB lagerplads og 8 GB RAM, og den må forventes at kunne købes for enten 4.299 kroner ligesom den normale, tilsvarende variant eller for 4.499 kroner ligesom Star Wars-udgaven.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies