Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One (M9) med nyt navn og specs rygtet igen

HTC One (M9) med nyt navn og specs rygtet igen

Rygter er sivet ud om det næste flagskib fra HTC, som kan gå hen og få et nyt navn og imponerende specifikationer

Twitter er et godt sted at kigge efter rygter om de kommende smartphones - især hvis det handler om de store flagskibe. Det næste fra HTC er ingen undtagelse, og nu er rygter dukket op om telefonen, som kan få navnet HTC Hima.

Det fraviger altså de sidste rygter, som blot er et par dage gamle, og det gør specifikationerne i rygtet også. 

Ud over navnet kan brugeren @upleaks berette om en Snapdragon 810 processor med 4 kerner på 2GHz og 4 kerner på 1,5GHz og 3GB RAM.

Læs også: HTC One (M9) specs rygtet

Skærmen bliver 5” FullHD, og det hænger sammen med et batteri på 2840mAh - hvilket ville være en smule i underkanten, hvis det havde været QHD. LTE Cat. 6 er også ombord.

Kameraet får også en ordentlig overhaling, hvis disse rygter viser sig at holde stik. HTC Hima får ifølge @upleaks et 20,7MP hovedkamera og enten 13MP eller 4MP UltraPixel frontkamera. De 13MP vil give Hima samme frontkameraopløsning som HTC Desire Eye.

Læs også: Nexus 6 nærmer sig dansk handel

Derudover vil telefonen komme med Android 5.0 Lollipop ud af æsken krydret med HTC Sense 7.0.

Der er stadig et stykke tid til telefonen vil se dagens lys - sandsynligvis omkring MWC i starten af marts næste år - og derfor skal man ikke tage disse rygter som facts endnu.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 04-12-2014 22:36:38

Det er nogle ret forskellige meldinger må man sige, men hvis man tar udgangspunkt i en full HD smartphone med S810 så vil der være ufattelig med trækkræft :) Nu har jeg dog lige læst at Qualcomm har problemer med S810 og at topmodellerne enten må vente lidt med at udkomme eller vælge en anden SOC...

2 0

Om brug af cookies