Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hvilken tabletstørrelse er perfekt? [AFSTEMNING]

Hvilken tabletstørrelse er perfekt? [AFSTEMNING]

Tablets kommer efterhånden i en masse forskellige størrelser, og derfor vil vi gerne høre, hvad I synes er den perfekte størrelse.

Der er smartphones, der passer i lommen og giver mulighed for at se film, spille spil, skrive email og hvad man nu ellers synes på farten. Så er der laptoppen, der giver dig mulighed for at være produktiv og tilbyder noget mere maskinkraft.

Forskellen i størrelsen på de to ting er også ret stor, men imellem de to finder vi tablets, der har skærme, der i yderlighederne er tæt på enten smartphones eller laptops.

Læs også: Her er Microsofts Surface Pro 3 

Huawei har en telefon/tablet, der måler 7”, flere rene tablets har også 7”-målet mens Samsung eksempelvis har en tablet på hele 12.2”, og der er et utal af valgmuligheder derimellem.

Derfor spørger vi jer, hvad I synes, er den perfekte tabletstørrelse. Vi er selvfølgelig klar over, at de fysiske dimensioner ikke altid kan oversættes direkte til skærmstørrelsen, men den giver dog et fingerpeg.

Afstemning

Hvad er efter din mening den perfekte tabletstørrelse?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter W 30-05-2014 13:10:32

Kommer an på størrelsen af bezels. Dum afstemning.

0 0
Dennis Høegh 27-05-2014 11:12:12

Eftersom min telefon er 6,4" ville jeg nok vælge den størst mulige skærm til en tablet, hvis jeg da havde noget at bruge den til. Phablets

0 0
Dennis Høegh 27-05-2014 11:13:48

Iøvrigt finurligt at mobilsiden.DK ikke kan indhente Ø'et i mit efternavn fra min Google-account :)

0 0
Peter Lyck 27-05-2014 08:25:46

Den tabletstørrelse der passer bedst til mig, afhænger af hvad jeg skal bruge den til og de fleste andre vil nok tage udgangspunkt i det samme. Jeg tror ikke i skal regne med at finde en 'perfekt' tabletstørrelse.

Eksempel:
Som underholdningstablet(Android, iPad og Windows RT) foretrækker jeg en mindre og mere mobil tablet(mindre end 10").
Til produktion(surface pro): Foretrækker jeg en større skærmstørrelse(mindst 10"), fordi jeg alligevel helst skal kunne bruge den med mus og tastatur.

To svar i hver sin ende af skalaen, hvad skal jeg svare?

0 0

Om brug af cookies