Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 4.3 tilfører iPad spændende nye funktioner

iOS 4.3 tilfører iPad spændende nye funktioner

Apple frigav sent igår aftes “iOS 4.3 beta” til udviklerne – den kommende nye version af styresystemet til iPad, iPhone og iPod Touch.

Artiklen er leveret af iPadsiden.dk

Apple frigav sent igår aftes “iOS 4.3 beta” til udviklerne – den kommende nye version af styresystemet til iPad, iPhone og iPod Touch.

Som altid er der ikke gået lang tid, før vi begynder at høre hvisken i krogene om de nye funktioner og ændringer i koden.

For det første så siges det, at hardware-knappen på siden af iPad’en igen vil kunne indstilles til at låse skærmens orientering – en feature som vi er mange, der har savnet siden den sidste opdatering fjernede denne funktion.

Som det kan ses i videoen nedenfor, så vil det fremover være muligt selv at vælge, hvorvidt man ønsker at knappen skal fungere som orienteringslås eller mute-knap – det kan vi li’!

Ud over den glædelige nyhed med knappen, så vil der øjensynligt komme nye touch-kommandoer i iOS 4.3.

Det skulle fremover blive muligt at benytte 4 eller 5 fingre til at gå ud af et program – noget man tidligere kun har kunnet gøre via den “fysiske” knap under skærmen.

Det skulle ligeledes blive muligt at få multitask-baren frem, ved at bevæge 4 fingre hurtigt opad fra bunden af skærmen. Helt sikkert et god ide, da vi ikke alle har nemt ved at dobbeltklikke på knappen under skærmen (mig selv inkluderet).

Derudover så forlyder det også, at man snart vil kunne skifte mellem apps, simpelthen ved af “swipe” 4-5 fingre mod højre eller venstre side af skærmen. Også et rigtigt spændende nyt tiltag, hvis du spørger os.

Derudover så kan det hurtigt nævnes – for alle de mange iPhone brugere – at iOS 4.3 også bringer en spændende nyhed til iPhone. Det skulle efter sigende fremover blive muligt, at benytte sin iPhone som Wifi-hotspot – noget mange har ventet på, men ikke ligefrem regnet med ville komme. Dette kan du læse mere om ovre på mobilsiden.dk her.

iOS 4.3 har ikke fået en udgivelsesdato, men der plejer ikke at gå lang tid fra beta-udgivelsen til at brugerne endelig kan downloade den nye version.

Hvad synes du om de nye funktioner og ændringer? Er det noget vi kan bruge, eller er det bare varm luft?

KILDER:

http://www.macstories.net/news/breaking-apple-releases-ios-4-3-beta/

http://www.mobilsiden.dk/nyheder/din-iphone-kan-snart-fungere-som-wi-fi-hotspot,lid.14014/

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

homersimpson 13-01-2011 15:33:07

En mulig grund til at apple har tilføjet flere gestures til ios 4.3 beta, kan skyldes at de overvejer at fjerne home button fra fremtidige ipads og iphones.
Nogle af de nye gestures på ios 4.3 erstatter jo på nuværende tidspunkt home button og det er derfor muligt at home button ikke vil være på nye ipads og iphones. :)

http://www.bgr.com/2011/01/12/exclusive-apple-will-remove-home-button-on-next-ipad-and-iphone-photo-booth-and-ilife-coming/

0 0

Om brug af cookies