Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 7 - har du oplevet problemer med at downloade opdateringen?

iOS 7 - har du oplevet problemer med at downloade opdateringen?

Apple frigav i aftes deres nye iOS 7, som betød et gevaldigt pres på serverne og ventetid samt fejlmeldinger hos brugere verden over.

Har du haft oplevet problemer med, at downloade Apples nye opdatering til iOS 7? Så bare rolig, du er langt fra alene.

 - iOS 7 er frigivet – klar til download

Ganske som det plejer når Apple udsender opdateringer, var der også i går et massivt pres på deres servere, hvilket resulterede i mange måske også blev mødt af problemer med at downloade opdateringen på deres iOS-enhed. Og blev mødt af beskeden, at software opdateringen ikke var tilgængelig.

Men når Apple frigiver deres opdateringer, så sker det samtidigt på verdensplan og der er derfor millioner, som prøver at downloade opdateringen til deres enhed/-er. Derfor er der et kæmpe pres på serverne, som giver ventetider og problemer.

Apple er også den mobile platform, hvor flest brugere har installeret den nyeste version. Da iOS 6 blev frigivet var denne version installeret på 15 procent af iOS-brugerne i USA og Canada på de første 24 timer.

 - Hele 15 procent kører nu iOS 6

Og en måneds tid senere blev der oplyst nye tal for USA og Canada, hvor tallet nu var 61 procent havde installeret den nye version. Under keynoten i juni måned, hvor iOS 7 blev præsenteret og frigivet til udviklere havde 93 procent af iOS-brugere nu iOS 6.

Hvor hurtigt udbredelsen af iOS 7 sker er endnu uvist, men statistikken taler for, at der også her hurtigt opgraderes blandt brugerne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 21-09-2013 00:01:18

Der var lidt bøvl til at starte med men så ventede jeg lidt tid og så kørte det hele fint resten af vejen.

0 0
Allan D 19-09-2013 14:29:04

Er der andre end mig som har problemer med at købe App's i IOS7? Får bare besked om at prøve senere. :-(

0 0
TF 21-09-2013 00:00:05

Nej det virker fint på mine apple dimser.

0 0

Om brug af cookies