Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS brugere langt de mest aktive på nettet

iOS brugere langt de mest aktive på nettet

Ny undersøgelse viser at iOS brugere tilbringer 5 gange længere tid på nettet end Android-brugere

Analysebureauet Net Applications monitorerer trafikken hos over 40.000 hjemmesider. Seneste tal viser, at Android og iOS står for henholdsvis 44,62% og 44,19% af al trafik fra tabletter og telefoner. Det skriver forbes.com

Android og iOS står side om side, men sammenholder man tallene med de respektive markedsandele tegner der sig et andet billede.

Google styresystem kan bryste sig af udgøre størstedelen af markedet, og udkonkurrerer iPhones, iPods og iPads med omtrent fem til en.

Det betyder at iOS-folket må bruge 5 gange længere tid på telefonen eller tabletten. Årsagen til ivrigheden blandt iOS-brugere menes at hænge sammen med Apples portefølje, som udelukkende befinder sig i high-end segmentet, hvor de mest aktive netsurfere befinder sig.

Android vinder dog stadigt større markedsandele. I sidste undersøgelse af andet kvartel 2014, udført af Strategy Analytics, stod Android-telefoner for 85% af markedet mod iPhones 12%.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

preben nielsen 06-08-2014 09:26:27

Og sådan sammenligner man æbler og pærer. Android fås i form af mange prisklasser af telefoner - også for folk, som bare er opgraderet fra deres gamle dumb-phone og bruger den til kun telefoni og SMS. Disse mennesker bruger ikke nødvendigvis deres telefon som en computer og bruger den ikke til internet-adgang.

Og hvis man havde adgang til de tal, der henvises til, så kunne man sikkert finde mange forskelle mellem de to platforme. Uanset hvordan det vendes og drejes, så vinder android i det lange løb ;-) Apple's eneste fordel nu er at de tjener mere pr. device i form af f.eks. appstore omsætning end Google gør p.t. Men det er kun til Apple's fordel - ikke til forbrugernes. Tværtimod.

Udbydere af websites og apps er også kun interesseret i den samlede andel. Det er vigtigere for dem at hovedparten af trafikken kommer fra andoid end at der måske er en stor del af android brugere, som ikke går på nettet. De vil ofte hellere have 5 unikke brugere end een IOS bruger, som bruger servicen meget.

0 5
Thomas 04-08-2014 19:19:50

Nu omhandler artiklen jo hovedsageligt brugen af internet. Og der gøres efterfølgende opmærksom på, at det er iøjenfaldende, når man taget Androids dominans i betragtning. Artiklen er jo ikke et indspark til en ny start på: æv bæv, Android er bedre end Ios

7 1
Kim Jensen 04-08-2014 14:57:01

OG ?
som det nævnes allersidst i artiklen :
"Android vinder dog stadigt større markedsandele. I sidste undersøgelse af andet kvartel 2014, udført af Strategy Analytics, stod Android-telefoner for 85% af markedet mod iPhones 12%."
og der må være en grund til at 4+ ud af 5 worldwide vælger en Android... Prisen ? Nej vel. ikke kun.. Du kan få billige WIndows Phone og Iphones 4s og 5c overalt også...

3 10
Thomas 04-08-2014 19:22:16

Nu omhandler artiklen jo hovedsageligt brugen af internet. Og der gøres efterfølgende opmærksom på, at det er iøjenfaldende, når man taget Androids dominans i betragtning. Artiklen er jo ikke et indspark til en ny start på: æv bæv, Android er bedre end Ios.

Undskyld at der er 2 kommentarer med det samme indhold, men glemte at tilknytte den til din kommentar

10 2

Om brug af cookies