iPad Pro-rygte: På markedet 6. november i USA

Apples iPad Pro er, ifølge rygter, snart på vej i butikkerne. Forsalget starter sandsynligvis 2. november.

iPad Pro-rygte: På markedet 6. november i USA

Siden Apples iPad Pro er blevet godkendt af FCC, der står får godkendelse af telekommunikationsprodukter i USA, er rygterne om en snarlig salgsstart løbet stærkt. Ifølge International Business Times kan iPad Pro forventes i amerikanske butikker fra den 6. november.

iPad Pro er en ny ekstra-large iPad med 12,9 tommer skærm, tastatur og styluspen.

Produktet vil formentlig kunne forudbestilles allerede fra den 2. november, såfremt Apple følger lanceringsmønsteret fra Apple TV 4.

Læs også: Apple lancerer iPad Pro på 12,9″ med tastatur og stylus

Priserne for den mindste iPad Pro med WiFi er på 799 dollars, mens den største udgave med 128GB, WiFi og LTE er på 1.079 dollars.

Skal vi forsigtigt forsøge at omsætte prisen på denne model til danske kroner, kan vi skæve lidt til prisen på en 11 tommer MacBook Air med 256 GB, der i den amerikanske Apple Store koster 1.099 dollars. Den danske pris på samme MacBook Air er 9.499 kroner, hvorfor en pris omkring 9.500 kroner nok ikke er helt ved siden af.

Vi kender ikke tidspunktet for en dansk salgsstart endnu, men vi følger udviklingen.

Det sidste nye i sagen

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. mobilsiden har holdt fast i temaet. 7/10/2015 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med nyheden Sammenligning: Surface Pro 3 & 4, Surface Book og iPad Pro – Følg den videre udvikling her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..