Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 5C - ikke så billig som forventet

iPhone 5C - ikke så billig som forventet

Apple præsenterede i går deres ”billig” telefon, som dog ikke blev helt så billig som forventet.

Apple iPhone 5C (Foto: Apple)
Apple iPhone 5C (Foto: Apple)

Inden Apples event i går aftes dansk tid har der været utrolig mange rygter omkring de nye iPhones. Omkring ”topmodellen”, iPhone 5S, så er det meste egentlig som forventet. Mens den ”billige” iPhone 5C ikke er helt så billig, som de fleste forventede.

 - iPhone 5C er nu en realitet

iPhone 5C er kort sagt en iPhone 5, der er pakket ind i et billigere materiale – nemlig polycarbonate (plastik).

Apple håber formentlig også, at operatørerne vil give tilskud til den rundt i verden. Prisen på iPhone 5C forventes i Danmark, at komme til at ligge på omkring 3.699 kroner uden abonnement for udgaven med 16 GB hukommelse – måske endda helt ned til 2.999 kroner, hvis der kommer lidt ”priskrig”. Disse priser er dog endnu ikke bekræftet af Apple.

 - iPhone 5S og 5C – et bud på de danske datoer og priser

Flere amerikanske medier er derfor også begyndt, at spekulere i om det er Apples forsøg på at ”genskabe” iPhonen, ved nu at lave den i en række farver. Den sammenlignes blandt andet af Engadget med Moto X fra Motorola. Moto X kommer dog i hele 18 forskellige farvevarianter, og med bedre specifikationer til nogenlunde samme pris.

 - iPhone 5C - se den officielle video

Apple iPhone 5C på markedet i blandt andet USA, Tyskland, Storbritannien, Japan og Kina allerede fredag den 20. september, mens de i Danmark formentlig først bliver tilgængelige den 18. oktober.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren D 11-09-2013 13:35:58

Det lyder da vildt?

0 0

Om brug af cookies