Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iPhone 6s slår mange af konkurrenterne i batteritest

iPhone 6s slår mange af konkurrenterne i batteritest

Den nye iPhone 6s slår ikke kun forgængeren i en ny batteritest trods den mindre kapacitet, men endda mange af de store Android-konkurrenter.

Apple har med iPhone 6s formået at skrue hardwaren og softwaren så godt sammen, at den nærmer sig en af de bedste smartphones på markedet, når det gælder batteritid.

Læs også: iPhone 6s har mere RAM, men mindre batteri end iPhone 6

Det viser en ny test fra hjemmesiden PhoneArena, som har foretaget sin sædvanlige batteritest for at se, hvordan den klarer sig over for konkurrenterne. Testen foregår ved, at der køres et specialudviklet webscript, som er udviklet til at efterligne et normalt forbrugsmønster. Skærmen på alle testede telefoner er også justeret til samme lysstyrke for at få konsekvente og sammenlignelige resultater.

I testen opnår iPhone 6s således en batteritid på 8 timer og 15 minutter, mens den større iPhone 6s Plus får 9 timer og 11 minutter. Det vil med andre ord sige, at de nærmeste konkurrenter som Samsung Galaxy S6 (og edge), Sony Xperia Z3+, OnePlus 2, HTC One M9 (og M9+) samt LG G4 er slået.

Også sidste års iPhone 6 er slået med længder. I samme test præsterede den kun at få 5 timer og 22 minutter i testen, så du vil altså opleve en markant forbedring af batteritiden, selv om designet ikke bærer præg af nogle forandringer.

Læs også: Apple iPhone 6S - den fremtidssikrede iPhone [TEST]

Endnu mere imponerende er det, når man tager i betragtning, at batteriets kapacitet i iPhone 6s nu kun er på 1.715 mAh – 95 mAh mindre end iPhone 6. Et kig på Android-konkurrenternes batteri afslører en kapacitet på mellem 2.500 og 3.300 mAh.

De telefoner der til gengæld klarer testen bedre end iPhones er Samsung Galaxy Note 5 og Galaxy S6 edge+ - begge med 3.000 mAh, Sony Xperia Z3 Compact med 2.930 mAh og Samsung Galaxy S6 Active med 3.500 mAh.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies