Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iSteve - en mockumentary om Steve Jobs

iSteve - en mockumentary om Steve Jobs

Se Justin Long i hovedrollen som Steve Jobs i denne 80 minutter lange film lavet af websitet Funny or Die.

iSteve - en film af Funny or Die med Justin Long i hovedrollen som Steve Jobs
iSteve - en film af Funny or Die med Justin Long i hovedrollen som Steve Jobs

Funny or Die er bedst kendt for deres små, korte og sjove film. Nu har de lavet en komplet spillefilm på godt 80 minutter med skuespiller Justin Long i hovedrollen som den legendariske Steve Jobs.

Der er to andre film i støbeskeen, en med Ashton Kutcher i hovedrollen og en af forfatter Aaron Sorkin, men iSteve er altså den første af de tre der bliver færdig.

Ryan Perez er forfatter af iSteve, i et interview til New York Times fortæller han, at muligvis ikke er den bedste af de tre film, men i al fald den første.

Der skulle komme en eller flere film som afbillede den nu afdøde Steve Jobs og hans karriere, men jeg skal gerne sige, at jeg håber inderligt at Ryan Perez har ret, og de ikke har lavet den bedste film, men kun den første.

Se filmen iSteve her.

Læs også:

Steve Jobs spillefilm er en realitet
Smugkig: se første klip fra filmen Jobs
Premiere på filmen om Steve Jobs er udskudt

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bepper 23-04-2013 16:50:19

- jeg har også den hele nu, og synes faktisk den er meget god. Man skal bare se filmen med 2 kilo salt, og så acceptere at det er low(no)-budget, og så er den faktisk ok. Den fortæller en udemærket historie, og fanger den rigtige "Jobs-stemning".

Man skal ikke helt undervurdere de her half-funny takes på dokumentar-genren. Tag f.eks 24 hour party people, som er en genial fortolkning på Manchester's 80'er musikmiljø.

0 0
22-04-2013 13:04:53

Lad vær at brug tid på den.
der er så mange faktuelle fejl som end ikke kan tilskrives kunstnerisk frihed. når de så ikke engang har gidet at få en faglig konsulent til at review screenplay, så den også er fyldt med tekniske fejl.
Hvis den så bare var sjov!

0 0
Lasse Bjerregaard Kristensen 20-04-2013 22:08:35

tog mig sammen og fik set den igår. den var faktisk ret gid synes jeg. med undtagelse af nogle lidt mærkelige hændelser, som var urealistiske. alt i alt god film:-)

0 0
Om brug af cookies